Moeiteloos werken: zo werkt dat

Een moeiteloze samenwerking tussen drie zzp'ers
Moeiteloos werken. Dat is voor Diana Polder, Madelon Gloude en Lisette Beijnes geen probleem. Zij geven, alle drie als zzp'er, samen trainingen om mensen te helpen met het efficiënt inrichten van hun (werk)tijd.
De drie zelfstandig professionals zijn nog bezig met het bekijken van een rechtsvorm voor hun samenwerking en zijn daarnaast ook al opties over de grens aan het verkennen. 

In de video vertellen ze wat ze precies doen en hoe ze mensen met hun bedrijf helpen: 

 

 

Lees ook…

Google als personal assistant

Opeens was het een werkwoord, Googlen. Het opzoeken van informatie. En met de komst van de smartphones heeft iedereen alle kennis in zijn broekzak zitten. Opeens kan iedereen een expert in alles zijn. Als je maar even googelt. Maar Google kan meer. Vandaag dan ook een aantal tips over hoe je als zzp’er op efficiënte wijze met Google kunt omgaan en jezelf op die manier veel geld kunt besparen voor allerlei dure CRM oplossingen.

‘Het scheelt tijd en een hoop Excelsheets’

Wie iedere keer opziet tegen de administratie en het zonde vindt er veel tijd aan te besteden, kan het zichzelf tegenwoordig heel makkelijk maken. Online. Volgens zzp’er Carlien Laarman (23) werkt online boekhouden niet alleen efficiënter, maar ook sneller. “Het scheelt tijd en een hoop Excelsheets. Binnen drie klikken heb ik gedaan wat ik moet doen.”

Boekhouden in een schriftje

Er was een tijd dat je als zzp’er zonder mobieltje, internet en e-mail je bedrijf voerde. Contact met opdrachtgevers ging op afspraak en via de telefoon en de boekhouding werd met pen bijgehouden in schriftjes. ZZP Servicedesk sprak over die tijd met Jan de Bie, die al 23 jaar succesvol is als zelfstandige grafisch vormgever en DTP’er. ‘Het is allemaal zo veel efficiënter geworden.’
Je hebt het niet alleen druk met opdrachten. Ook administratie, acquisitie en netwerken vraagt een hoop tijd. Tel daar de mailtjes en telefoontjes tussendoor bij op en je komt uren tekort. Dit whitepaper biedt oplossingen om georganiseerd door het leven te gaan.

ZZP Servicedesk © 2006-2016. ZZP Servicedesk is onderdeel van Dutch Network Group . Alle rechten voorbehouden. Lees voor gebruik graag onze algemene voorwaarden