foto ZZP sd.jpg

5 tips om gezond te blijven als ondernemer (zonder dat het tijd kost)

Advertorial
Ondernemers zijn druk. Vijftig werkuren per week zijn geen uitzondering. De aandacht voor gezondheid schiet er dan wel eens bij in. En dat knaagt. Deze 5 verrassend simpele tips helpen je op weg. Ze vragen nauwelijks tijd en houden je fit. Op alle fronten.
shutterstock_17348599.jpg

Meer OV voor de ZZP: zo reis je vaker met de trein

Tips om de auto wat vaker te laten staan
Je wéét dat het beter is voor het milieu om met het openbaar vervoer te reizen, in plaats van met de auto. En je weet ook dat je op die manier meer beweging krijgt, wat goed is voor jóu. Maar als je ’s morgens de deur uit gaat, grijp je toch weer naar je autosleutels, omdat het net even gemakkelijker is. Hoe zorg je ervoor dat je vaker de trein en fiets pakt?
shutterstock_191463095.jpg

Ga in de dubbeldekker altijd bovenin zitten

Met deze tips gebruik je je treinreis efficiënt. Mijmeren en uit het raam staren telt ook!
Reistijd wordt werktijd. Door slim te werken en handig te plannen, schroef je je aantal werk-uren omhoog en krijg je meer gedaan. Deze tips helpen je om je reistijd in de trein maximaal te benutten. Tip 6 is misschien wel de belangrijkste!
btwinbouw.jpg

Wees je bewust van het belang van veilig werken

Paul Pols geeft tips aan zzp’ers in de bouw
‘Veel zelfstandig ondernemers die in de bouw werkzaam zijn, werken niet veilig.’ Dat stelt Paul Pols van Louis Reyners. Paul geeft training over onder andere valbeveiliging in de bouw.
Veilig.jpg

4 tools voor een veilige werkplek

Zo bescherm je jezelf en je bedrijf
Veel zelfstandig professionals kiezen ervoor om vanuit huis te werken, sommigen huren liever een externe ruimte om bijvoorbeeld ook klanten te ontvangen. Waar vandaan je ook werkt; je moet ervoor zorgen dat die ruimte (be)veilig(d) is en de kans op inbraak of een overval zo klein mogelijk maken. Het gaat tenslotte om je eigen veiligheid!
Moeiteloos Werken.jpg

Moeiteloos werken: zo werkt dat

Een moeiteloze samenwerking tussen drie zzp'ers
Moeiteloos werken. Dat is voor Diana Polder, Madelon Gloude en Lisette Beijnes geen probleem. Zij geven, alle drie als zzp'er, samen trainingen om mensen te helpen met het efficiënt inrichten van hun (werk)tijd.
Hildehalvorsen.jpg

De agenda van fotografe en Office Organiser Hilde Halvorsen

Regelneef en tussendoor plaatjes schieten
Heb je vaak het gevoel dat er te weinig uren in een dag zitten? En vraag je je af hoe collega-zzp'ers hun tijd indelen? ZZP Servicedesk geeft je een kijkje in de agenda's van zelfstandig professionals. Dit keer hield Hilde Halvorsen, fotografe en Office Organiser bij Microport Orthopedics, haar agenda voor ons bij.
cloud 5.jpg

Zo werk je samen in de cloud

Interview met Sander Hofman van Box
Ben je bezig met een project of klus waarbij je moet samenwerken? Dan is het handig om met documenten te werken waar je beiden in kan en die veilig worden opgeslagen. De cloud kan een oplossing bieden. Een interview met Sander Hofman van Amerikaanse cloudaanbieder Box over de werking van de cloud en de verschillende cloudaanbieders.
zzpservicedesk.nl.jpg

Zo zorg je als ondernemer voor een efficiënter energieverbruik

Tips om te besparen op je energierekening
Als ondernemer ben je altijd druk. Werk voor bestaande klanten, relaties onderhouden en ook de acquisitie mag niet op je lijstje van regelmatig terugkerende activiteiten ontbreken. Het is dan ook niet zo vreemd dat veel zzp’ers en mkb-ondernemers door hun drukke agenda’s er nauwelijks bij stilstaan dat er nog meer zaken beter geregeld kunnen worden. Eén voorbeeld hiervan is de energierekening.

Kantoorruimte huren anno 2016

Of je nu al huurt of op zoek bent; met betrekking tot het huren van kantoorruimte zijn er volop mogelijkheden om als ondernemer nu al van te profiteren.
Getoond 1 tot 10 van 66. Er zijn meerdere pagina's.

ZZP Servicedesk © 2006-2016. ZZP Servicedesk is onderdeel van Dutch Network Group . Alle rechten voorbehouden. Lees voor gebruik graag onze algemene voorwaarden