Lees in de nieuwe editie van VrijeStijl alles over geldzaken!

Het nieuwe magazine voor zzp'ers ligt voor je klaar
Er is weer een nieuwe editie verschenen van VrijeStijl, het online magazine voor zelfstandig ondernemers. Zoals altijd staat VrijeStijl weer vol met inspirerende verhalen voor en over zelfstandig professionals.
In deze editie van VrijeStijl vind je onder meer het verhaal van Liane Ermstrang-Van Egdom. Zij is vanuit loondienst succesvol haar eigen bedrijf gestart in de zorg. Familierechtadvocaat Ingrid Vledder legt haarfijn uit hoe je kunt voorkomen dat je met je bedrijf in de problemen komt als je gaat scheiden en we hebben weer een hoop handige apps om tijd te besparen en je boekhouding op orde te houden. Daarnaast geeft Martijn Pennekamp in zijn videocolumn tips om effectief te factureren.
 
Lezen dus! 
 

Lees ook…

Lees de zomereditie van zzp-magazine VrijeStijl!

Er staat weer een nieuwe editie online van VrijeStijl, hét online magazine voor zelfstandig ondernemers! Vol inspirerende en entertainende verhalen.

Geld uitlenen: een kwestie van vertrouwen

Als het meezit, kan het gebeuren dat je als zzp’er wat ruimer in je financiële middelen komt te zitten. Uit zakelijke en/of humanitaire overwegingen leen je een gedeelte van je zuurverdiende geld uit. Het gebeurt nogal eens, dat je vertrouwen in de mensheid daarbij een deuk(je) oploopt. Je kunt fluiten naar je uitgeleende centen!

‘Ik moet gaan want mijn Ferrari staat dubbel geparkeerd’

'Spreken is zilver, zwijgen is goud.' Dit gezegde is zeker niet op iedere situatie van toepassing. Maar er zijn momenten waarop het verstandiger is je mond te houden tegen klanten. Zeven dingen die je maar beter niet tegen ze kunt zeggen:
Als ZZP'er ben je vrij maar niet alleen. Wil je eenvoudig in contact komen met collega-zzp'ers en mogelijke opdrachtgevers? Maak en publiceer je gratis MijnZZP-profiel!

ZZP Servicedesk is het online platform van ZZP Servicedesk.nl B.V. © 2014-2019. Alle rechten voorbehouden. Lees voor gebruik graag onze algemene voorwaarden en website disclaimer