Overeenkomst van opdracht

Een model voor een overeenkomst tussen opdrachtgever en opdrachtnemer
Een overeenkomst van opdracht is een schriftelijke overeenkomst waarin twee partijen vastleggen dat de opdrachtnemer een opdracht uitvoert voor de opdrachtgever.


Bij een opdracht kun je denken aan bijvoorbeeld een copywriter die wordt ingehuurd om wervende teksten voor een website te schrijven of een fotograaf die tegen betaling foto's tijdens een evenement maakt. De tegenprestatie voor het uitvoeren van een opdracht is een vergoeding. Download de overeenkomst van opdracht gratis in MijnZZP! 

 

 

Download gratis

 

 

Lees ook…

Wat is een overeenkomst van opdracht?

Als je als zzp’er voor iemand een opdracht gaat uitvoeren, krijg je te maken met contracten. De meeste zzp'ers werken op basis van een overeenkomst van opdracht (ovo). Maar wat is het nu precies?

Hoe kom ik aan klanten en opdrachtgevers?

Het ene moment kom je om in de opdrachten, het andere moment lukt het maar niet om ze binnen te slepen. Klanten of opdrachtgevers vinden lijkt soms een onmogelijke opgave. Maar dat is het niet, je moet alleen weten hoe je ze kunt vinden.

Samenwerken met anderen, hoe pak ik dat aan?

Ben je net gestart of wil je starten als zzp’er? Dan zijn er veel zaken waar je rekening mee moet houden. Je moet klanten en opdrachtgevers zien te vinden, je administratie opzetten, een website bouwen en misschien ook wel een werkruimte vinden. Als zelfstandige kun je snel het idee hebben dat je er alleen voor staat, maar dat is zeker niet zo. Door samen te werken met andere zzp’ers kun je grote stappen maken en elkaar helpen.
Een overeenkomst van opdracht is een schriftelijke overeenkomst waarin twee partijen vastleggen dat de opdrachtnemer een opdracht uitvoert voor de opdrachtgever. Download nu in MijnZZP.

ZZP Servicedesk is het online platform van ZZP Servicedesk.nl B.V. © 2014-2019. Alle rechten voorbehouden. Lees voor gebruik graag onze algemene voorwaarden en website disclaimer