Eindejaarseditie VrijeStijl uit!

Lekker leesvoer tijdens de feestdagen én een goede voorbereiding op 2016
In de nieuwste editie van VrijeStijl magazine blikken we terug op 2015 en kijken we alvast vooruit naar 2016. Wat zijn bijvoorbeeld de social media- en ondernemerstrends voor komend jaar? En hoe speel jij daar als zelfstandig ondernemer op in?
Naast de trends voor komend jaar hebben we 10 zaken op een rij gezet die gaan veranderen voor jou. Chefkok Jasper Udink ten Cate laat je in een video zien hoe je 'Snel & Lekker' een feestelijk (kerst)gerecht op tafel zet en we interviewen Nerina Vilchez en Clio Sinclair, die een gezamelijke passie hebben: eten. Hun hobby werd hun werk toen zij samen Foodbutlers oprichtten. 

Niet alle ondernemers zijn bezig met trends. Zo is ondernemer en barbier Jean van Rossum werkzaam in een branche die onderhevig is aan trends. Daar heeft hij geen boodschap aan, want hij let niet op de trends. Hoe blijft hij dan vooruitgaan? Een non-conformist aan het woord. 

Daarnaast informeren we je over wat je allemaal moet regelen om je bedrijf veilig te stellen, mocht er onverhoopt iets met je gebeuren. Niet leuk, wel noodzakelijk.
Én we hebben een cadeautje voor je verstopt in het magazine: onze nieuwe app! Wij zijn er trots op, maar wat vind jij ervan? We horen het graag!  
 

Lees ook…

Top 10 best gelezen artikelen van 2015

Naar welke informatie en inspiratie waren zelfstandig ondernemers het meest op zoek in 2015? Een overzicht van de 10 best gelezen artikelen van 2015.

Hoe maak ik een betalingsherinnering?

Je hebt een opdrachtgever een factuur gestuurd en controleert iedere dag trouw je bankrekening om te kijken of het geld al binnen is. Maar de betaaltermijn verstrijkt en het bedrag is nog niet bijgeschreven. Dan is het tijd om een betalingsherinnering te versturen. Hoe maak je een goede betalingsherinnering?

Een AOV: deel 2

Ik blijf in de Sinterklaasrijmpjes hangen. De beste man is op zijn boot gestapt en wat mij betreft is hij volgend jaar weer van harte welkom, maar de pepernoten komen me op dit moment mijn neus uit. De kleine smurf weigert echter om te stoppen met het zingen van Sinterklaasliedjes. Braaf staat hij elke avond nog bij de schoorsteen en stug wordt er een schoen gezet. Zelfs een ‘Tot volgend jaar’ kaartje van de Sint en zijn Pieten mocht niet baten. Ondanks dat alle andere zaken weer richting het ‘normale doen’ gaan.
Als ZZP'er ben je vrij maar niet alleen. Wil je eenvoudig in contact komen met collega-zzp'ers en mogelijke opdrachtgevers? Maak en publiceer je gratis MijnZZP-profiel!

ZZP Servicedesk is het online platform van ZZP Servicedesk.nl B.V. © 2014-2019. Alle rechten voorbehouden. Lees voor gebruik graag onze algemene voorwaarden en website disclaimer