'Geluk in 8 koppen thee'

Schrijfster Irene van Gent kreeg een burn-out en moest opnieuw beginnen
Na een periode heel hard gewerkt te hebben, stortte Irene van Gent in. Ze ging op reis en moest helemaal opnieuw beginnen met haar leven. Met vallen en opstaan bereikte ze de 'yoga-lifestyle' en schreef ze het boek: Geluk in 8 koppen thee.

In een interview met storyteller van Dutch Network Group, Willem Overbosch, vertelt Irene over haar pad als ondernemer. Wat heeft ze geleerd en wat raadt zij andere ondernemers aan? Bekijk de video: 

 

Lees ook…

Goed geregeld: Overlijden

Soms is het verstandig dingen te weten die je liever niet had geweten. Zo kun je bijvoorbeeld onverhoopt overlijden. Wat betekent dat voor je bedrijf? Heb jij je zaken op orde of hebben jouw nabestaanden een groot probleem als jij er niet meer bent? Hierover lees je alles in dit whitepaper ‘dat eigenlijk niemand wil lezen’.

Top 10 best gelezen artikelen van 2015

Naar welke informatie en inspiratie waren zelfstandig ondernemers het meest op zoek in 2015? Een overzicht van de 10 best gelezen artikelen van 2015.

Eindejaarseditie VrijeStijl uit!

In de nieuwste editie van VrijeStijl magazine blikken we terug op 2015 en kijken we alvast vooruit naar 2016. Wat zijn bijvoorbeeld de social media- en ondernemerstrends voor komend jaar? En hoe speel jij daar als zelfstandig ondernemer op in?
Je hebt het niet alleen druk met opdrachten. Ook administratie, acquisitie en netwerken vraagt een hoop tijd. Tel daar de mailtjes en telefoontjes tussendoor bij op en je komt uren tekort. Dit whitepaper biedt oplossingen om georganiseerd door het leven te gaan.

ZZP Servicedesk is het online platform van ZZP Servicedesk.nl B.V. © 2014-2019. Alle rechten voorbehouden. Lees voor gebruik graag onze algemene voorwaarden en website disclaimer