'AOV is een must'

Lees het interview met zelfstandig ondernemer Marc Verbeem
Een arbeidsongeschiktheidsverzekering (AOV) is voor zelfstandig ondernemers onmisbaar, stelt Marc Verbeem.
In VrijeStijl magazine vertelt de zzp'er over zijn onderneming en zijn keuze aan AOV af te sluiten.
 
 

Lees ook…

Een AOV: deel 2

Ik blijf in de Sinterklaasrijmpjes hangen. De beste man is op zijn boot gestapt en wat mij betreft is hij volgend jaar weer van harte welkom, maar de pepernoten komen me op dit moment mijn neus uit. De kleine smurf weigert echter om te stoppen met het zingen van Sinterklaasliedjes. Braaf staat hij elke avond nog bij de schoorsteen en stug wordt er een schoen gezet. Zelfs een ‘Tot volgend jaar’ kaartje van de Sint en zijn Pieten mocht niet baten. Ondanks dat alle andere zaken weer richting het ‘normale doen’ gaan.

Levert combi AOV en zorg besparing op?

Er is in de 75 jaar dat DBA advies bestaat veel gebeurd op het gebied van financieel advies aan ondernemers en zzp’ers. Recentelijk ging bijvoorbeeld het verdienmodel van de branche grotendeels op de schop. “De relatie met de klant is alleen maar belangrijker geworden,” vertelt Roel de Jong, directeur van DBA advies. “Voor zzp’ers zijn er prachtige producten ontwikkeld.”

AOV: zin of onzin?

Het is gebeurd! Ik ben arbeidsongeschikt. Ik hoop voor niet al te lange tijd, maar ondertussen is het wel zo. Ik heb een ontsteking in mijn polsgewricht, waardoor ik mijn rechterpols niet mag gebruiken. Hij zit braaf verpakt in een brace. De tweede brace welteverstaan, de eerste brace is helaas al kapot. En nee, dat kwam niet omdat hij van slechte kwaliteit was. Ik ben namelijk een van de zzp’ers die geen AOV heeft afgesloten…
Dit whitepaper attendeert je op zaken die minder leuk zijn, zoals arbeidsongeschiktheid. Voorkom dat het misgaat en download het gratis whitepaper!

ZZP Servicedesk is het online platform van ZZP Servicedesk.nl B.V. © 2014-2019. Alle rechten voorbehouden. Lees voor gebruik graag onze algemene voorwaarden en website disclaimer