Hebben zzp’ers een arbeidsongeschiktheidsverzekering (AOV) nodig?

Wat vind jij?
Als zelfstandig ondernemer is het niet altijd makkelijk zelf alle antwoorden op je vragen paraat te hebben. Daarom legt onze redactie in VrijeStijl magazine vraagstukken voor aan diverse zzp'ers.
Dit keer stelden wij de vraag: Hebben zzp’ers een arbeidsongeschiktheidsverzekering (AOV) nodig? De antwoorden vind je hier.
 
 

Lees ook…

'AOV is een must'

Een arbeidsongeschiktheidsverzekering (AOV) is voor zelfstandig ondernemers onmisbaar, stelt Marc Verbeem.

Ik hou niet meer van jou

Een relatiebreuk is voor iedereen heftig. En voor zelfstandig ondernemers komt er soms nog meer bij kijken dan bij anderen. Want een beëindigde relatie kan ook gevolgen hebben voor jouw bedrijf.

Een AOV: deel 2

Ik blijf in de Sinterklaasrijmpjes hangen. De beste man is op zijn boot gestapt en wat mij betreft is hij volgend jaar weer van harte welkom, maar de pepernoten komen me op dit moment mijn neus uit. De kleine smurf weigert echter om te stoppen met het zingen van Sinterklaasliedjes. Braaf staat hij elke avond nog bij de schoorsteen en stug wordt er een schoen gezet. Zelfs een ‘Tot volgend jaar’ kaartje van de Sint en zijn Pieten mocht niet baten. Ondanks dat alle andere zaken weer richting het ‘normale doen’ gaan.
VrijeStijl magazine staat vol met inspirerende en entertainende verhalen voor zelfstandig ondernemers.

ZZP Servicedesk is het online platform van ZZP Servicedesk.nl B.V. © 2014-2019. Alle rechten voorbehouden. Lees voor gebruik graag onze algemene voorwaarden en website disclaimer