5 apps die jou heel wat tijd gaan besparen

Bekijk de lijst in VrijeStijl magazine
Er zijn van die dagen waarop je zou willen dat er 36 uur in een dag zaten in plaats van 24. Maak daarom optimaal gebruik van de talloze apps die beschikbaar zijn. Er zijn veel apps die jou werk uit handen nemen en dus tijd besparen.
In VrijeStijl magazine vind je vijf handige apps die jou het leven makkelijker gaan maken.
 
 

Lees ook…

De 5 handigste gratis apps voor op vakantie

Het is zomer en dat betekent dat veel Nederlanders er weer op uit trekken naar warme oorden. Hoewel je met dit weer eigenlijk niet eens het land uit hoeft. Staat er een fijne vakantie naar Frankrijk, Thailand of Italië op je te wachten? Deze gratis apps zijn absolute aanraders als je naar het buitenland vertrekt!

Whitepaper Zakelijke apps

Droom je er wel eens van een personal assistant te hebben? Je hoeft geen dure kracht in te huren, want met de juiste zakelijke apps kun je jouw eigen personal assistant creëren op je smartphone, tablet of laptop.

4 apps om mobiel te parkeren

Steeds meer mensen parkeren via hun smartphone. Door te bellen, sms’en of een app te gebruiken kun je eenvoudig parkeergeld betalen. Er zijn inmiddels heel wat aanbieders van mobiel parkeren. Welke moet je kiezen? De opties op een rij.
VrijeStijl magazine staat vol met inspirerende en entertainende verhalen voor zelfstandig ondernemers.

ZZP Servicedesk is het online platform van ZZP Servicedesk.nl B.V. © 2014-2019. Alle rechten voorbehouden. Lees voor gebruik graag onze algemene voorwaarden en website disclaimer