'Consument is op zoek naar zelfstandig winkeliers'

Interview met Remco Feith over citymarketing
Er wordt door consumenten steeds meer online gekocht en winkeliers hebben daar last van. Er ontstaat leegstand in de binnenstad van grote steden en zelfstandig winkeliers komen moeilijker aan financiering. Een interview met Remco Feith, binnenstadsmanager van Zutphen. Hij denkt dat de consument nog steeds op zoek is naar unieke winkels van zelfstandig ondernemers en pleit voor citymarketing.

 

 

Lees ook…

Eindejaarseditie VrijeStijl uit!

In de nieuwste editie van VrijeStijl magazine blikken we terug op 2015 en kijken we alvast vooruit naar 2016. Wat zijn bijvoorbeeld de social media- en ondernemerstrends voor komend jaar? En hoe speel jij daar als zelfstandig ondernemer op in?

Hoe regel ik voordelig een auto als zzp'er?

Als je een auto nodig hebt als zzp’er, zijn er meerdere opties. Afhankelijk van je situatie kun je kopen, delen, huren of leasen. Welke optie past bij jou?

Wat is een gageverklaring?

Als je als artiest of beroepssporter een vergoeding krijgt voor je optreden moet je dit opgeven bij de Belastingdienst. Dit kun je doen via een gageverklaring. Dit is een door de Belastingdienst verplicht formulier om te kunnen zien wanneer je hoeveel geld hebt gekregen en welk deel daarvan belast moet worden.
Vroeger ging je als ondernemer standaard naar de bank als je extra geld nodig had. Nu is de situatie anders. Sinds de kredietcrisis moeten banken vaker nee verkopen. Gelukkig komen er steeds meer alternatieven bij om je bedrijf te financieren. Welke? Dat lees je in dit whitepaper.

ZZP Servicedesk is het online platform van ZZP Servicedesk.nl B.V. © 2014-2019. Alle rechten voorbehouden. Lees voor gebruik graag onze algemene voorwaarden en website disclaimer