De nieuwe editie van VrijeStijl is uit!

Vol interviews en tips over marketing voor zzp'ers
Daar is 'ie weer! De nieuwe editie van VrijeStijl magazine gaat over marketing en sales. We spreken met experts over netwerken, pitchen en social media als marketingtool. Daarnaast zetten we de 5 beste van 2015 marketingboeken op een rijtje en spraken we een yogaleraar over 'zen' ondernemen. Al nieuwsgierig? Neem een kijkje!

We starten in 2016 met een aantal nieuwe rubrieken. Bekijk ze allemaal in het nieuwe magazine: 

 

 

 

Lees ook…

Goed geregeld: Arbeidsongeschiktheid

Soms is het verstandig dingen te weten die je liever niet had geweten. Zo kun je vandaag nog plotseling arbeidsongeschikt raken. Wat betekent dat voor je bedrijf? Heb jij je zaken al op orde of wordt het sappelen wanneer het noodlot zich aandient? Hierover lees je alles in het whitepaper ‘dat eigenlijk niemand wil lezen’.

Plan jij je werk vooruit of achteruit?

Een planning. Het klinkt altijd zo vast... Ik moet dit en moet daarna dat... Maar meer en meer wordt het hebben van een planning mijn levenslijn. Mijn focus op projecten en taken en mijn houvast door de week heen.

Wees herkenbaar

“Niet omdat het moet, maar omdat het kan.” (TELE 2, 2016) Iedereen kent het wel, dat deuntje uit de radioreclame dat blijft hangen… Een pakkende slogan op tv die je de volgende dag nog steeds weet te noemen. De prominente foto die je elke week weer tegen komt wanneer je de wijk-krant openslaat.
Als ZZP'er ben je vrij maar niet alleen. Wil je eenvoudig in contact komen met collega-zzp'ers en mogelijke opdrachtgevers? Maak en publiceer je gratis MijnZZP-profiel!

ZZP Servicedesk is het online platform van ZZP Servicedesk.nl B.V. © 2014-2019. Alle rechten voorbehouden. Lees voor gebruik graag onze algemene voorwaarden en website disclaimer