Geen VAR meer, wat betekent het precies?

Een overzicht van de veranderingen van de VAR
De VAR is 'hot topic' in het zzp-landschap, vooral omdat er veel verwarring over heerst. Wat is dit jaar precies veranderd en wat betekent dat voor jou? Experts Martijn Pennekamp (Ikwordzzper) en Paul den Ronden (Tentoo) schuiven aan tafel en leggen de situatie uit.
In onderstaande talkshow wordt onder andere besproken hoe de zzp-markt eruit zag vóór de VAR werd ingevoerd, hoe de modelovereenkomsten precies werken en waar zzp'ers tegenaan kunnen lopen. Krijgen zzp'ers nu bijvoorbeeld meer administratie te doen? En moeten alle modelovereenkomsten langs de belastingdienst ter controle? Gaan werkgevers nu freelancers inhuren via payrollbedrijven zodat ze minder risico lopen? 

Bekijk de video voor een helder overzicht: 

 

Lees ook ons dossier over de VAR. 

 

 

Lees ook…

Hoe kom ik aan klanten en opdrachtgevers?

Het ene moment kom je om in de opdrachten, het andere moment lukt het maar niet om ze binnen te slepen. Klanten of opdrachtgevers vinden lijkt soms een onmogelijke opgave. Maar dat is het niet, je moet alleen weten hoe je ze kunt vinden.

De origineelste visitekaartjes

Iedereen wil een origineel visitekaartje dat eruit springt. Dat lukt de één een stuk beter dan de ander. Hier een aantal van de meest creatieve visitekaartjes die in omloop zijn.

In 3 stappen succes op LinkedIn

Jij wilt klanten. Een klant wil de beste zzp'er voor zijn opdracht. Hoe vinden jullie elkaar? LinkedIn is een van de mogelijkheden. Met bijna 4 miljoen gebruikers op dit platform is het hoog tijd om aandacht te besteden aan LinkedIn.
Ga naar MijnZZP en chat met één van onze medewerkers! Je kunt ons ook bereiken op 020 2101496

ZZP Servicedesk is het online platform van ZZP Servicedesk.nl B.V. © 2014-2019. Alle rechten voorbehouden. Lees voor gebruik graag onze algemene voorwaarden en website disclaimer