Word onderdeel van ons ondernemerspanel!

We waarderen jouw feedback enorm
De zelfstandig ondernemers in onze community zijn 'vrij, maar niet alleen'. Om contact te houden met onze doelgroep en naar jullie vragen, opmerkingen en andere feedback te luisteren, hebben we een ondernemerspanel opgezet. Vind jij het belangrijk om jouw mening te delen met ons? Meld je dan direct aan!

Door ons te helpen, kunnen wij jou beter helpen. Welke onderwerpen zijn belangrijk voor je? Heb je hulp nodig bij bijvoorbeeld je administratie, juridische zaken of je marketing? Of heb je behoefte aan een keer sparren met collega-ondernemers? 

Per panel bespreken wij belangrijke ondernemerszaken. Jouw mening is daarbij cruciaal, jij bent tenslotte de ondernemer!
 


 

Wil je graag meedoen? Meld je dan aan via support@zzpservicedesk.nl en vermeld je contact- en bedrijfsgegevens in je mail.
 

Lees ook…

Wat je als zzp’er echt niet moet doen

Ben jij ook zo’n type ondernemer die vindt dat ‘ie alles meteen goed moet doen, geen fouten mag maken, het liefst alles onder controle heeft en het lastig vindt om te falen en om hulp te vragen?

Wat is mijn doelgroep?

Aan wie wil je jouw product of dienst verkopen? Om potentiële klanten en opdrachtgevers te bereiken, moet je eerst weten wie zij zijn. Daarom is het belangrijk om je doelgroep zo specifiek mogelijk te bepalen. Maar hoe doe je dat?
Als ZZP'er ben je vrij maar niet alleen. Wil je eenvoudig in contact komen met collega-zzp'ers en mogelijke opdrachtgevers? Maak en publiceer je gratis MijnZZP-profiel!

ZZP Servicedesk is het online platform van ZZP Servicedesk.nl B.V. © 2014-2019. Alle rechten voorbehouden. Lees voor gebruik graag onze algemene voorwaarden en website disclaimer