Zakelijk daten met de ZZP Vinder

Vind jouw ideale zakenpartner
Om het voor jou makkelijker te maken om collega-zzp'ers in jouw regio, branche of interessegebied te vinden, hebben we de ZZP Vinder-app gemaakt. De app is bedoeld voor zzp’ers die samen willen werken met andere zelfstandig ondernemers.


Waarom ZZP Vinder?

We merken dat steeds meer zzp’ers de behoefte hebben om samen te werken en hun problemen, uitdagingen, kansen en oplossingen te delen met andere zzp’ers. Met deze app wordt dit mogelijk gemaakt. Je blijft vrij, maar hoeft niet langer alleen te zijn. Met deze app vind je eenvoudig de ideale zzp-match. Filter op provincie, werkzaamheden en interesses. Je kunt chatten, afspreken en ideeën uitwisselen. Misschien bloeit er zelfs wel iets moois op en ontstaat er een nieuwe samenwerking.
 

Hoe installeer ik ZZP Vinder?

Je kunt de ZZP Vinder-app gratis downloaden in de Apple of iTunes App Store als je beschikt over een iPhone, iPad of iPod Touch. Download de app hier:
 
 

Wat kun je met ZZP Vinder?

  • Presenteer jezelf met een eigen profiel
  • Swipe eenvoudig door het volledige netwerk
  • Vind andere zzp’ers via handige filters
  • Chat met andere zzp’ers
  • Stel je eigen netwerk samen


Winactie!

Download de app direct en geef ons na gebruik feedback over je ervaring via een vragenlijst. Degene die ons de meest bruikbare feedback geeft, wint een jaar lang gratis juridisch en administratief advies. 
 
ZZP Vinder is onderdeel van www.zzpservicedesk.nl.
 

Lees ook…

Als zzp’er overstappen van eenmanszaak naar een bv

Als zzp’er kennen we het allemaal: een periode dat alles meezit. Meer dan voldoende werk, weinig kosten en goede vooruitzichten. Stiekem zijn we de andere tijden vergeten. Die van zoeken en vragen om werk, de onverwachte toename van kosten en het gevoel ‘hoe moet het verder?’.

'In zware tijden leer je het meest als ondernemer'

Marcel Broersma, een van de directeuren van Peak Value, is al jaren ondernemer. 'En dat was niet altijd makkelijk. Ik leerde juist het meeste van mijn fouten.' Met zijn bedrijf helpt hij andere ondernemers hun groeiambities waar te maken.

5 redenen om met vrouwelijke ondernemers te werken

If only I got a dollar… voor iedere keer dat de volgende vraag mij wordt gesteld: ‘Waarom richt je je specifiek op vrouwelijke ondernemers?’
Als ZZP'er ben je vrij maar niet alleen. Wil je eenvoudig in contact komen met collega-zzp'ers en mogelijke opdrachtgevers? Maak en publiceer je gratis MijnZZP-profiel!

ZZP Servicedesk © 2014-2018. ZZP Servicedesk is onderdeel van Dutch Network Group . Alle rechten voorbehouden. Lees voor gebruik graag onze algemene voorwaarden