'Mensen inspireren en verbinden is mijn werk'

Nicole Lier haalde managementgoeroe Simon Sinek naar Nederland
'Ik liep een boekenwinkel binnen en zag het boek van een spreker waar ik regelmatig mee werk. Daarnaast lag het managementboek van Simon Sinek, 'Start with why'. Ik raakte geïnspireerd en heb vervolgens tweeënhalf jaar gewerkt om hem naar Nederland te krijgen.' Nicole Lier is eigenaar van ManagementPlezier en organiseert seminars met (internationaal) bekende topsprekers.

Managementgoeroe Simon Sinek was onlangs in Nederland  om te spreken. Dat is te danken aan Nicole. Genoeg reden om haar uit te nodigen aan tafel en te laten vertellen over wie ze is en wat ze precies doet en hoe ze het voor elkaar heeft gekregen.

Bekijk de video voor het volledige interview met Nicole: 

 

Lees ook…

Lees de nieuwste editie van VrijeStijl!

Er is weer een nieuwe editie verschenen van VrijeStijll, het online magazine voor zelfstandig ondernemers. Zoals altijd staat VrijeStijl weer vol met inspirerende verhalen voor en over zelfstandig professionals.

Hoe ik met 1 post op Facebook meer dan 200.000 mensen bereikte

Misschien herken je het wel: je zit achter je computer te zoeken naar leuke, inspirerende en vooral goede content om te delen op social media. Je zoekt je suf naar waardevolle artikelen, leuke spreuken, informatieve stukken en inspirerende quotes.

‘Vrouwelijke ondernemers hebben nét dat extra zetje nodig’

Zelfstandig ondernemer Anke Verbruggen (31) startte op internationale vrouwendag (8 maart) een uitdaging: drie goeroes interviewen over online profileren en daar 21 dagen lang goudeerlijk verslag van doen. Waarom? Om vrouwelijke ondernemers te inspireren om ook doelen voor zichzelf te stellen.
Als ZZP'er ben je vrij maar niet alleen. Wil je eenvoudig in contact komen met collega-zzp'ers en mogelijke opdrachtgevers? Maak en publiceer je gratis MijnZZP-profiel!

ZZP Servicedesk is het online platform van ZZP Servicedesk.nl B.V. © 2014-2019. Alle rechten voorbehouden. Lees voor gebruik graag onze algemene voorwaarden en website disclaimer