Sjabloon Exportplan

Download een gratis voorbeeld
Heb jij internationale ambities? Ben je aan het snuffelen over de grens? Om succesvol te ondernemen in het buitenland is het belangrijk dat je goed bent voorbereid. Met behulp van dit exportplan sta je stevig in je schoenen wanneer je de buitenlandse markt gaat verkennen.
Dit sjabloon van het exportplan kun je gratis downloaden en invullen. Op die manier kun je nog bijsturen waar nodig. Misschien besef je dat je een aantal zaken nog niet op orde hebt, of dat je niet overal aan gedacht hebt. 
Mocht je na het invullen van dit sjabloon nog vragen hebben, neem dan contact met ons op. 
 
Maak een profiel aan in MijnZZP en download het sjabloon hier

 

 

Lees ook…

Hoe zit het met btw en het buitenland?

Hoe het zit met btw als je iets aan het buitenland levert, of omgekeerd, is vaak onduidelijk. Wanneer moet je betalen en hoe vraag je het terug? We geven antwoord op deze, en meerdere, vragen.

Ik wil producten uit mijn webshop verkopen aan andere EU-landen

Wanneer je een webshop hebt is het niet vreemd als je (zo nu en dan) een bestelling uit het buitenland krijgt. Het internet is immers internationaal. Maar zo’n bestelling roept wel vragen op. Want hoe zit het eigenlijk met de btw als je aan een ander EU-land levert?

'Over 5 jaar wil ik een internationaal gerespecteerd schoenenlabel zijn'

Anna Winkelmolen (31) timmert hard aan de weg om haar schoenenlabel Anna van Mills volgend jaar te kunnen lanceren. Onlangs heeft ze haar crowdfundingcampagne succesvol afgerond. Haar streefbedrag was 3.500 euro, maar ze wist maar liefst 10.825 euro binnen te krijgen.
Je administratie bijhouden is niet de leukste klus, maar wel noodzakelijk. Je kunt het jezelf makkelijker maken door online te gaan boekhouden. In dit whitepaper lees je daar alles over.

ZZP Servicedesk © 2014-2018. ZZP Servicedesk is onderdeel van Dutch Network Group . Alle rechten voorbehouden. Lees voor gebruik graag onze algemene voorwaarden