'Mijn klanten zijn eraan gewend dat ik in sportkleding aankom voor een meeting'

Interview met bekende hardloopblogger Francien Regelink
Francien Regelink (29) rent letterlijk en figuurlijk al bloggend de hele wereld over. Ze werkte nog voor het internationaal bekende sportmerk Nike toen ze in 2012 haar eigen hardloopblog startte – Girls Love 2 Run. Inmiddels verdient ze daar als zelfstandig ondernemer haar brood mee. Sporten is voor Francien een echte must. Daarom vroeg de redactie haar naar haar drie favoriete sportoutfits en deelt ze daarnaast twee gadgets die bij haar training niet mogen ontbreken.

 

 

‘Mijn klanten zijn eraan gewend dat ik in sportkleding aankom bij een vergadering. Soms spreken we zelfs af voor een ‘zweetdate’, ofwel een ‘meeting on the run’. Vaak houd ik het qua kleurstelling rustig. Vandaar deze donkerblauwe high waisted shape tight. De stevige stof vormt perfect naar het lichaam en heeft tegelijkertijd een liftend effect. Voor het gemak gooi ik er een wijdvallend T-shirt overheen, omdat ik niet wil dat mijn lichaam het onderwerp van gesprek is. Aan mijn voeten tref je de vederlichte Adizero Adios by Stella McCartney, comfortabel doch chique. Kan ik daarna direct door naar mijn hot-flow yogalesje.' 

 

Lees het volledige artikel in VrijeStijl magazine!  

 

Lees ook…

5 tips voor een snelle en gezonde maaltijd

Iedere ondernemer kent dat wel… Je hebt het druk, er ligt nog veel werk en je hebt eigenlijk geen zin om te koken, maar je wilt wel een gezonde maaltijd op tafel zetten. Je weet immers dat gezond eten ervoor zorgt dat je je werk nog lang en met veel energie kunt uitvoeren. De illusie bestaat nog steeds dat het lang duurt om een gezonde maaltijd op tafel te zetten, maar dat is dus echt niet zo.

Hoe maak je een vlog?

Vloggen is razend populair. Vloggen is de afkorting van videobloggen. Je schrijft dus niet, maar vertelt jouw verhaal voor de camera. Heb je meer een spreektalent, dan een schrijftalent en wil je in een korte tijd meer luie lezers aan je binden? Zo maak je een succesvolle vlog.

5 tips om van sporten een gewoonte te maken

Iedere ondernemer moet prioriteiten stellen. Vaak komt werk op één, omdat er toch geld verdiend moet worden. Sporten (en gezond eten) wil er dan nog wel eens bij inschieten. Maar bedenk jezelf eens hoe energiek je je voelt na het sporten. Door regelmatig te sporten heb je meer energie en kun je dus ook met veel meer energie aan je bedrijf werken.
Hoe vind je opdrachtgevers via LinkedIn? Welke studie studiekosten kun je wel of niet aftrekken? En hoe houd je een goede balans tussen werk en privé? Antwoorden lees je in het nieuwe VrijeStijl Magazine!

ZZP Servicedesk is het online platform van ZZP Servicedesk.nl B.V. © 2014-2019. Alle rechten voorbehouden. Lees voor gebruik graag onze algemene voorwaarden en website disclaimer