Yoga: een succesvolle methode om te ontspannen

Voorbeeldoefeningen van yogaleraar Maarten
Drukke dag of week gehad? Het is als zzp’er belangrijk om na het werk tot rust te komen, zodat je je elke dag voor 100 procent kunt inzetten. Yoga is een succesvolle methode om tot rust te komen.
 

Maarten van der Woude (45) is zelfstandig yogaleraar. Hij maakte lichamelijk een ware transformatie door toen hij zes jaar geleden voor het eerst begon met yoga. ‘Ik woog 105 kilo en kon mijn eigen knieën niet eens aanraken doordat ik zo stijf was.’ Dat veranderde snel, want Maarten verloor ruim 35 kilo binnen een jaar tijd.

Bekijk de video met yoga-oefeningen in VrijeStijl magazine! 
 
 

Lees ook…

Wanneer zijn mijn studiekosten aftrekbaar?

Hoe zorg je ervoor dat een opdrachtgever juist voor jouw diensten als zzp’er kiest? Dat doe je door onderscheidend te blijven binnen je vakgebied. Een manier daarvoor is om jezelf regelmatig te laten bijscholen. Goed nieuws: een groot deel van je studiekosten is aftrekbaar!

'Mijn klanten zijn eraan gewend dat ik in sportkleding aankom voor een meeting'

Francien Regelink (29) rent letterlijk en figuurlijk al bloggend de hele wereld over. Ze werkte nog voor het internationaal bekende sportmerk Nike toen ze in 2012 haar eigen hardloopblog startte – Girls Love 2 Run. Inmiddels verdient ze daar als zelfstandig ondernemer haar brood mee. Sporten is voor Francien een echte must. Daarom vroeg de redactie haar naar haar drie favoriete sportoutfits en deelt ze daarnaast twee gadgets die bij haar training niet mogen ontbreken.

Tips om klanten te werven via LinkedIn

Elke zzp’er moet jaarlijks genoeg opdrachtgevers binnenhalen om aangemerkt te worden als ondernemer door de Belastingdienst. Daarnaast moet je natuurlijk ook gewoon voor brood op de plank zorgen. Er zijn veel opties om opdrachtgevers te werven, maar heb je al eens gedacht aan LinkedIn?
Hoe vind je opdrachtgevers via LinkedIn? Welke studie studiekosten kun je wel of niet aftrekken? En hoe houd je een goede balans tussen werk en privé? Antwoorden lees je in het nieuwe VrijeStijl Magazine!

ZZP Servicedesk is het online platform van ZZP Servicedesk.nl B.V. © 2014-2019. Alle rechten voorbehouden. Lees voor gebruik graag onze algemene voorwaarden en website disclaimer