Waar moet je aan denken als je personeel wil aannemen?

Bekijk de videocolumn van zzp-expert Martijn Pennekamp
Wil jij van zzp’er overstappen naar zmp’er (zelfstandig met personeel)? Expert Martijn Pennekamp zet je in de startblokken en vertelt je waar je aan moet denken als je aan personeel begint, want het omvat meer dan alleen mensen aannemen.

Lees ook…

Opdrachtgever failliet: wat nu?

Natuurlijk doe jij voor elke opdracht hard je best om zo goed mogelijk resultaat te leveren. Maar wat nu als je ineens niks meer hoort van een van je opdrachtgevers? Later krijg je slecht nieuws: het bedrijf is failliet. Schrik! Wat nu? We zetten het voor je op een rijtje:

Wanneer zijn mijn studiekosten aftrekbaar?

Hoe zorg je ervoor dat een opdrachtgever juist voor jouw diensten als zzp’er kiest? Dat doe je door onderscheidend te blijven binnen je vakgebied. Een manier daarvoor is om jezelf regelmatig te laten bijscholen. Goed nieuws: een groot deel van je studiekosten is aftrekbaar!

Yoga: een succesvolle methode om te ontspannen

Drukke dag of week gehad? Het is als zzp’er belangrijk om na het werk tot rust te komen, zodat je je elke dag voor 100 procent kunt inzetten. Yoga is een succesvolle methode om tot rust te komen.
Hoe vind je opdrachtgevers via LinkedIn? Welke studie studiekosten kun je wel of niet aftrekken? En hoe houd je een goede balans tussen werk en privé? Antwoorden lees je in het nieuwe VrijeStijl Magazine!

ZZP Servicedesk is het online platform van ZZP Servicedesk.nl B.V. © 2014-2019. Alle rechten voorbehouden. Lees voor gebruik graag onze algemene voorwaarden en website disclaimer