Op zoek naar de juiste werk- privébalans

4 collega-zzp'ers vertellen over hun balans
Nog even één mailtje sturen, dat laatste telefoontje naar je opdrachtgever plegen en daarna snel de kinderen ophalen of naar het etentje met je vrienden die je ook al eeuwen niet meer hebt gezien. Een zelfstandig ondernemer heeft eigenlijk geen vaste werktijden, of houdt zich daar vaak niet aan.
 
 
 
Hoe kan het ook anders? Velen werken vanuit een thuiskantoor en hebben daarnaast nog een huishouden te runnen. Maar is het erg dat werk en privé door elkaar heen lopen? De redactie legde deze vraag in samenwerking met kennispartner Telfort Zakelijk voor aan 4 zzp’ers.

Lees de tips van je collega's in VrijeStijl magazine! 
 
 

Lees ook…

Opdrachtgever failliet: wat nu?

Natuurlijk doe jij voor elke opdracht hard je best om zo goed mogelijk resultaat te leveren. Maar wat nu als je ineens niks meer hoort van een van je opdrachtgevers? Later krijg je slecht nieuws: het bedrijf is failliet. Schrik! Wat nu? We zetten het voor je op een rijtje:

Yoga: een succesvolle methode om te ontspannen

Drukke dag of week gehad? Het is als zzp’er belangrijk om na het werk tot rust te komen, zodat je je elke dag voor 100 procent kunt inzetten. Yoga is een succesvolle methode om tot rust te komen.

Waar moet je aan denken als je personeel wil aannemen?

Wil jij van zzp’er overstappen naar zmp’er (zelfstandig met personeel)? Expert Martijn Pennekamp zet je in de startblokken en vertelt je waar je aan moet denken als je aan personeel begint, want het omvat meer dan alleen mensen aannemen.
Hoe vind je opdrachtgevers via LinkedIn? Welke studie studiekosten kun je wel of niet aftrekken? En hoe houd je een goede balans tussen werk en privé? Antwoorden lees je in het nieuwe VrijeStijl Magazine!

ZZP Servicedesk is het online platform van ZZP Servicedesk.nl B.V. © 2014-2019. Alle rechten voorbehouden. Lees voor gebruik graag onze algemene voorwaarden en website disclaimer