Bestaat 'de zzp'er' wel?

Willem Overbosch in gesprek tijdens ZZP Café
Directeur en storyteller van Dutch Network Group, Willem Overbosch, was uitgenodigd in de uitzending van het ZZP Café van BNR Nieuwsradio op 4 juni. Hij werd daar met een aantal andere experts geïnterviewd over zijn kennis over zelfstandig ondernemers.
Naast Willem waren ook Kees de Kort (econoom) en Karen Romme (auteur en ondernemer) aanwezig om te praten over dit onderwerp. 

Is zelfstandig ondernemerschap goed voor onze economie of stellen we het ons te romantisch voor? 
Kom erachter in de uitzending van het ZZP Café! Beluister de uitzending hier
 
 

Lees ook…

Nieuwe editie VrijeStijl magazine is uit!

Weer een nieuwe editie van VrijeStijl magazine staat voor je klaar! Deze keer kijken we naar personeel. Jij bent natuurlijk het personeel van je eigen bedrijf, hoe zorg je dan dat je alles in je eentje op de rails houdt? Opdrachtgevers werven, bijgeschoold blijven en een gezonde levensstijl onderhouden. En wat als je zelf personeel wil aannemen, waar moet je dan allemaal aan denken?

Hoe maak ik een column of vlog voor ZZP Servicedesk?

Wie weet beter wat een zelfstandig professional bezighoudt dan jij? Daarom zijn wij altijd op zoek naar zzp'ers die willen schrijven of vloggen over hun ervaringen. Wil jij je kennis met anderen delen en je collega-zelfstandigen op weg helpen? Begin dan met het schrijven van een column of videobloggen! Ben je geen zzp'er, maar expert op een gebied dat voor zzp'ers relevant is? Dan ontvangen we ook graag jouw bijdrage.

Zijn studiekosten aftrekbaar voor zzp’ers?

Een succesvolle onderneming staat nooit stil. Daarom is het belangrijk dat je als zzp'er ook niet stil komt te staan en dat je altijd je kennis op peil houdt. Dit kun je doen door cursussen, trainingen, workshops of opleidingen te volgen. Dat kan flink in de papieren lopen, maar goed nieuws: de kosten voor een opleiding zijn in veel gevallen aftrekbaar.

ZZP Servicedesk is het online platform van ZZP Servicedesk.nl B.V. © 2014-2019. Alle rechten voorbehouden. Lees voor gebruik graag onze algemene voorwaarden en website disclaimer