Whitepaper: verbeter je marketing

Van onze columnist Kelly Bakker
In dit whitepaper lees je alles over een sterke marketingpropositie voor jouw bedrijf. Heb jij al bepaalde marketinguitingen? Dan leer je meer over het aan elkaar koppelen van deze uitingen, zodat jouw bedrijf goed geprofileerd wordt.

Dit whitepaper is geschreven door onze columnist en grafisch vormgever Kelly Bakker van Macloune. 

Je kunt het whitepaper gratis downloaden in MijnZZP.

Heb je nog geen profiel? Maak er dan hier gratis een aan! 

 

 

 

Lees ook…

Nieuwe editie VrijeStijl magazine is uit!

Weer een nieuwe editie van VrijeStijl magazine staat voor je klaar! Deze keer kijken we naar personeel. Jij bent natuurlijk het personeel van je eigen bedrijf, hoe zorg je dan dat je alles in je eentje op de rails houdt? Opdrachtgevers werven, bijgeschoold blijven en een gezonde levensstijl onderhouden. En wat als je zelf personeel wil aannemen, waar moet je dan allemaal aan denken?

Hoe maak ik een column of vlog voor ZZP Servicedesk?

Wie weet beter wat een zelfstandig professional bezighoudt dan jij? Daarom zijn wij altijd op zoek naar zzp'ers die willen schrijven of vloggen over hun ervaringen. Wil jij je kennis met anderen delen en je collega-zelfstandigen op weg helpen? Begin dan met het schrijven van een column of videobloggen! Ben je geen zzp'er, maar expert op een gebied dat voor zzp'ers relevant is? Dan ontvangen we ook graag jouw bijdrage.

Tips om klanten te werven via LinkedIn

Elke zzp’er moet jaarlijks genoeg opdrachtgevers binnenhalen om aangemerkt te worden als ondernemer door de Belastingdienst. Daarnaast moet je natuurlijk ook gewoon voor brood op de plank zorgen. Er zijn veel opties om opdrachtgevers te werven, maar heb je al eens gedacht aan LinkedIn?
Als ZZP'er ben je vrij maar niet alleen. Wil je eenvoudig in contact komen met collega-zzp'ers en mogelijke opdrachtgevers? Maak en publiceer je gratis MijnZZP-profiel!

ZZP Servicedesk is het online platform van ZZP Servicedesk.nl B.V. © 2014-2019. Alle rechten voorbehouden. Lees voor gebruik graag onze algemene voorwaarden en website disclaimer