'Iedereen kan gehackt worden'

Een interview met ethisch hacker Sijmen Ruwhof
Hoe meer cybercrime zich online voordoet, hoe meer werk hacker Sijmen Ruwhof heeft. Het is zijn werk om datalekken te dichten en systemen zo waterdicht mogelijk te maken.

'Toch kan iedereen gehackt worden, ik dus ook', aldus Sijmen. 'Het is een kwestie van de drempel zo hoog mogelijk maken voor cybercriminelen.' In het interview vertelt hij hoe je jezelf online kunt beschermen en wat hij allemaal meemaakt in zijn vakgebied. En dat is niet mis, want cybercriminelen hebben het gemunt op bedrijven van alle soorten en maten - van zzp'ers tot grote enterprises. Hoe veilig ben jij nog? Lees het interview met Sijmen! 


 

Lees ook…

Code Rood! Nieuwe VrijeStijl magazine is uit!

Een splinternieuwe editie van VrijeStijl magazine staat voor je klaar! Deze keer bespreken we jouw veiligheid als ondernemer en lichten we verschillende perspectieven uit. Zowel jouw online veiligheid als fysieke veiligheid komen aan bod.

Bezorgdheid over nieuwe wet dba blijft groeien

Recruitmentorganisatie Michael Page is bemiddelaar tussen zzp'ers en opdrachtgevers. Managing director Mischa Voogt vertelt in een interview dat de wet dba wel eens flinke negatieve gevolgen voor de zzp-markt kan hebben. Ze merkt op dat steeds meer opdrachtgevers niet meer willen werken met zzp'ers.

Ontspan: yoga voor beginners

Zelfstandig yogaleraar Maarten van der Woude heeft elke editie van VrijeStijl een aantal ontspannende yoga-oefeningen voor je. Zo kom je even tot rust na je werkdag - of tussendoor.
Veel zzp'ers staan niet stil bij risico's die je als ondernemer kan oplopen. Wat als er wordt ingebroken, of je wordt gehackt? Lees tips en verhalen van ondernemers in de nieuwste VrijeStijl!

ZZP Servicedesk is het online platform van ZZP Servicedesk.nl B.V. © 2014-2019. Alle rechten voorbehouden. Lees voor gebruik graag onze algemene voorwaarden en website disclaimer