Bezorgdheid over nieuwe wet dba blijft groeien

Opdrachtgevers weren zzp'ers uit angst voor boete
Recruitmentorganisatie Michael Page is bemiddelaar tussen zzp'ers en opdrachtgevers. Managing director Mischa Voogt vertelt in een interview dat de wet dba wel eens flinke negatieve gevolgen voor de zzp-markt kan hebben. Ze merkt op dat steeds meer opdrachtgevers niet meer willen werken met zzp'ers.

Michael Page deed onderzoek in het eigen klantenbestand, daaruit bleek dat sommige zzp'ers overwegen om in loondienst te gaan werken vanwege de nieuwe wet. 'Wat moeten ze ook anders? Als opdrachtgevers niet meer met hen willen werken.' 
Lees hier het uitgebreide interview met Mischa in VrijeStijl! 

 

 

Lees ook…

Code Rood! Nieuwe VrijeStijl magazine is uit!

Een splinternieuwe editie van VrijeStijl magazine staat voor je klaar! Deze keer bespreken we jouw veiligheid als ondernemer en lichten we verschillende perspectieven uit. Zowel jouw online veiligheid als fysieke veiligheid komen aan bod.

'Iedereen kan gehackt worden'

Hoe meer cybercrime zich online voordoet, hoe meer werk hacker Sijmen Ruwhof heeft. Het is zijn werk om datalekken te dichten en systemen zo waterdicht mogelijk te maken.

Ontspan: yoga voor beginners

Zelfstandig yogaleraar Maarten van der Woude heeft elke editie van VrijeStijl een aantal ontspannende yoga-oefeningen voor je. Zo kom je even tot rust na je werkdag - of tussendoor.
Als ZZP'er ben je vrij maar niet alleen. Wil je eenvoudig in contact komen met collega-zzp'ers en mogelijke opdrachtgevers? Maak en publiceer je gratis MijnZZP-profiel!

ZZP Servicedesk is het online platform van ZZP Servicedesk.nl B.V. © 2014-2019. Alle rechten voorbehouden. Lees voor gebruik graag onze algemene voorwaarden en website disclaimer