Ontspan: yoga voor beginners

Doe de oefeningen!
Zelfstandig yogaleraar Maarten van der Woude heeft elke editie van VrijeStijl een aantal ontspannende yoga-oefeningen voor je. Zo kom je even tot rust na je werkdag - of tussendoor.

Yoga is een succesvolle methode om mentaal en fysiek tot rust te komen. Middels eenvoudige oefeningen maak je even écht contact met jezelf, waardoor je je later weer 100 procent op je eigen bedrijf kunt focussen. 
* De oefeningen zijn ook geschikt voor beginners.Bekijk de video in VrijeStijl magazine en lees ook het uitgebreide interview met Maarten over zijn zelfstandig ondernemerschap! 

 

 

Lees ook…

'Iedereen kan gehackt worden'

Hoe meer cybercrime zich online voordoet, hoe meer werk hacker Sijmen Ruwhof heeft. Het is zijn werk om datalekken te dichten en systemen zo waterdicht mogelijk te maken.

Bezorgdheid over nieuwe wet dba blijft groeien

Recruitmentorganisatie Michael Page is bemiddelaar tussen zzp'ers en opdrachtgevers. Managing director Mischa Voogt vertelt in een interview dat de wet dba wel eens flinke negatieve gevolgen voor de zzp-markt kan hebben. Ze merkt op dat steeds meer opdrachtgevers niet meer willen werken met zzp'ers.

Code Rood! Nieuwe VrijeStijl magazine is uit!

Een splinternieuwe editie van VrijeStijl magazine staat voor je klaar! Deze keer bespreken we jouw veiligheid als ondernemer en lichten we verschillende perspectieven uit. Zowel jouw online veiligheid als fysieke veiligheid komen aan bod.
Veel zzp'ers staan niet stil bij risico's die je als ondernemer kan oplopen. Wat als er wordt ingebroken, of je wordt gehackt? Lees tips en verhalen van ondernemers in de nieuwste VrijeStijl!

ZZP Servicedesk is het online platform van ZZP Servicedesk.nl B.V. © 2014-2019. Alle rechten voorbehouden. Lees voor gebruik graag onze algemene voorwaarden en website disclaimer