UKF versterkt lijf en geest van ondernemers

Een vechtsport om jezelf te kunnen beschermen
De vechtsportstroming UKF Kenpo waaide even geleden over vanuit Amerika naar Europa. Inmiddels heeft ook Nederland een officiële vestiging. European director Jan Peter Bolhuis vertelt dat ook veel ondernemers zich aanmelden voor de trainingen.

'Vooral bij zzp'ers merk ik vaak dat ze onzeker zijn. Waarschijnlijk vanwege hun onzekere werksituatie, want dat is meestal zo bij zzp'ers.' Niet alleen leert Jan Peter de ondernemers om zichzelf te kunnen beschermen tegen een aanval, ook boost hij hun zelfvertrouwen. Op die manier hebben ze er ook zakelijk profijt van.


 


Lees het uitgebreide interview met Jan Peter en bekijk de video van een trainingssessie! 

 

Lees ook…

Ontspan: yoga voor beginners

Zelfstandig yogaleraar Maarten van der Woude heeft elke editie van VrijeStijl een aantal ontspannende yoga-oefeningen voor je. Zo kom je even tot rust na je werkdag - of tussendoor.

'Iedereen kan gehackt worden'

Hoe meer cybercrime zich online voordoet, hoe meer werk hacker Sijmen Ruwhof heeft. Het is zijn werk om datalekken te dichten en systemen zo waterdicht mogelijk te maken.

Bezorgdheid over nieuwe wet dba blijft groeien

Recruitmentorganisatie Michael Page is bemiddelaar tussen zzp'ers en opdrachtgevers. Managing director Mischa Voogt vertelt in een interview dat de wet dba wel eens flinke negatieve gevolgen voor de zzp-markt kan hebben. Ze merkt op dat steeds meer opdrachtgevers niet meer willen werken met zzp'ers.
Veel zzp'ers staan niet stil bij risico's die je als ondernemer kan oplopen. Wat als er wordt ingebroken, of je wordt gehackt? Lees tips en verhalen van ondernemers in de nieuwste VrijeStijl!

ZZP Servicedesk is het online platform van ZZP Servicedesk.nl B.V. © 2014-2019. Alle rechten voorbehouden. Lees voor gebruik graag onze algemene voorwaarden en website disclaimer