Winkelier, beveilig je winkel!

Bij bloemist Trapman werd al twee keer ingebroken
Bloemist Jan-Willem Trapman moet serieuze veiligheidsmaatregelen overwegen, want onlangs werd er voor de tweede keer in zijn winkel ingebroken. Een ontzettend nare ervaring, meent Jan-Willem.


In een interview vertelt hij wat er gebeurde en wat voor impact dit op hem had. Na de eerste inbraak heeft Jan-Willem camera's in zijn winkel opgehangen, waardoor hij de camerabeelden van de tweede inbraak heeft. Deze kun je bekijken in de video!  

 


Lees het uitgebreide verhaal van Jan-Willem in VrijeStijl! 

 

 

Lees ook…

'Iedereen kan gehackt worden'

Hoe meer cybercrime zich online voordoet, hoe meer werk hacker Sijmen Ruwhof heeft. Het is zijn werk om datalekken te dichten en systemen zo waterdicht mogelijk te maken.

Bezorgdheid over nieuwe wet dba blijft groeien

Recruitmentorganisatie Michael Page is bemiddelaar tussen zzp'ers en opdrachtgevers. Managing director Mischa Voogt vertelt in een interview dat de wet dba wel eens flinke negatieve gevolgen voor de zzp-markt kan hebben. Ze merkt op dat steeds meer opdrachtgevers niet meer willen werken met zzp'ers.

UKF versterkt lijf en geest van ondernemers

De vechtsportstroming UKF Kenpo waaide even geleden over vanuit Amerika naar Europa. Inmiddels heeft ook Nederland een officiële vestiging. European director Jan Peter Bolhuis vertelt dat ook veel ondernemers zich aanmelden voor de trainingen.
Veel zzp'ers staan niet stil bij risico's die je als ondernemer kan oplopen. Wat als er wordt ingebroken, of je wordt gehackt? Lees tips en verhalen van ondernemers in de nieuwste VrijeStijl!

ZZP Servicedesk is het online platform van ZZP Servicedesk.nl B.V. © 2014-2019. Alle rechten voorbehouden. Lees voor gebruik graag onze algemene voorwaarden en website disclaimer