Zo doe jij het veilig als ondernemer

Videocolumn van zzp-expert Martijn Pennekamp
Je bent aan het werk bij een van je opdrachtgevers op kantoor en je stoot per ongeluk een kop koffie om over de laptop van je opdrachtgever. En nu? Ben je verzekerd voor dit soort zaken?


Martijn Pennekamp vertelt je in een nieuwe videocolumn waar je op moet letten met betrekking tot veilig ondernemen. Hij geeft je drie belangrijke tips mee, dus kijk snel! Bekijk de videocolumn in VrijeStijl! 

 

Lees ook…

Winkelier, beveilig je winkel!

Bloemist Jan-Willem Trapman moet serieuze veiligheidsmaatregelen overwegen, want onlangs werd er voor de tweede keer in zijn winkel ingebroken. Een ontzettend nare ervaring, meent Jan-Willem.

'Iedereen kan gehackt worden'

Hoe meer cybercrime zich online voordoet, hoe meer werk hacker Sijmen Ruwhof heeft. Het is zijn werk om datalekken te dichten en systemen zo waterdicht mogelijk te maken.

UKF versterkt lijf en geest van ondernemers

De vechtsportstroming UKF Kenpo waaide even geleden over vanuit Amerika naar Europa. Inmiddels heeft ook Nederland een officiële vestiging. European director Jan Peter Bolhuis vertelt dat ook veel ondernemers zich aanmelden voor de trainingen.
Veel zzp'ers staan niet stil bij risico's die je als ondernemer kan oplopen. Wat als er wordt ingebroken, of je wordt gehackt? Lees tips en verhalen van ondernemers in de nieuwste VrijeStijl!

ZZP Servicedesk is het online platform van ZZP Servicedesk.nl B.V. © 2014-2019. Alle rechten voorbehouden. Lees voor gebruik graag onze algemene voorwaarden en website disclaimer