Iedereen actief in de cloud: zo werk je samen

Hoe werkt de cloud precies?
Steeds meer ondernemers vertrouwen hun data toe aan online opslag: de cloud. Geen zware servers meer, maar simpelweg een paar klikken en je kunt altijd en overal bij je bestanden. Handig toch? Er zit ook een schaduwkant aan, want hoe zorg je dat het veilig is voor cybercriminelen die op de loer liggen?


We geven je tips om online zo veilig mogelijk te werken en vertellen je daarnaast hoe je kunt samenwerken met anderen in de cloud. Handig voor als je samen met een collega-zzp'er aan de slag gaat voor een grote opdracht of als je informatie wil delen met een opdrachtgever. 
Lees het volledige artikel in VrijeStijl magazine! 

 

Lees ook…

Bezorgdheid over nieuwe wet dba blijft groeien

Recruitmentorganisatie Michael Page is bemiddelaar tussen zzp'ers en opdrachtgevers. Managing director Mischa Voogt vertelt in een interview dat de wet dba wel eens flinke negatieve gevolgen voor de zzp-markt kan hebben. Ze merkt op dat steeds meer opdrachtgevers niet meer willen werken met zzp'ers.

Ontspan: yoga voor beginners

Zelfstandig yogaleraar Maarten van der Woude heeft elke editie van VrijeStijl een aantal ontspannende yoga-oefeningen voor je. Zo kom je even tot rust na je werkdag - of tussendoor.

Zo doe jij het veilig als ondernemer

Je bent aan het werk bij een van je opdrachtgevers op kantoor en je stoot per ongeluk een kop koffie om over de laptop van je opdrachtgever. En nu? Ben je verzekerd voor dit soort zaken?
Veel zzp'ers staan niet stil bij risico's die je als ondernemer kan oplopen. Wat als er wordt ingebroken, of je wordt gehackt? Lees tips en verhalen van ondernemers in de nieuwste VrijeStijl!

ZZP Servicedesk is het online platform van ZZP Servicedesk.nl B.V. © 2014-2019. Alle rechten voorbehouden. Lees voor gebruik graag onze algemene voorwaarden en website disclaimer