De Ondernemerskalender 2018 met handige inhaakmomenten

Scoren bij je opdrachtgever met moment marketing
Hoe kun je nou snel je toegevoegde waarde laten zien bij een opdrachtgever? Nou door te denken als een ondernemer natuurlijk, want dat ben jij wel en zij vaak niet. Door dat 'omdenken' biedt je vaak al meerwaarde. Als het gaat om het bedenken van handige data voor communicatie bijvoorbeeld zijn er vele momenten in een jaar die je kunt pakken. Maar je moet ze steeds opzoeken. Herken je dat? Ik ook. En daar om heb ik wat slims voor je bedacht. Nieuwsgierig?

Natuurlijk; de ondernemerskalender 2018. Het is wellicht heel voor de hand liggend, maar ik merk dat ik er al jaren mee scoor bij mijn opdrachtgevers. Sinds kort ben ik zelf ook ondernemer geworden en vind ik het fijn als freelancers met wie ik werk meedenken. Dat is voor mij reden te meer om deze Content Kalender met jullie te delen. Waarom in PDF? Nou gewoon handig. Om uit te printen en op je bureau te leggen. 

Doe je er je voordeel mee! Heb je nog tips? Laat maar weten.

 

Download de ondernemerskalender in MijnZZP - ik wil klanten

 

Heb je nog geen profiel? Maak er dan even eentje aan. Succes!

 

Download de Ondernemerskalender 2018!

 

Je weet hoe leuk het is om bij je klant te scoren met een slimme datum voor een mailing of marketing actie. Download nu deze handige contentkalender.

ZZP Servicedesk is het online platform van ZZP Servicedesk.nl B.V. © 2014-2019. Alle rechten voorbehouden. Lees voor gebruik graag onze algemene voorwaarden en website disclaimer