Checklist Starten - gratis download

Hier moet je aan denken als je voor jezelf begint
Voor jezelf beginnen gaat niet vanzelf. Er zijn verschillende dingen waar je rekening mee moet houden en die je moet regelen. In deze checklist vind je alle zaken waar je als startende ondernemer aan moet denken.

Inschrijven bij de Kamer van Koophandel, een zakelijke bankrekening en telefoonnummer, je moet van alles regelen als starter. Download de checklist gratis in MijnZZP! 

Download gratis

________________________________________________________________________

Het ZZP Startersgesprek
Is het eigenlijk wel iets voor jou om voor eigen rekening en risico te gaan werken? Wat voor soort ondernemer ben je en wat zijn je sterke punten en je valkuilen? Wat komt je aanwaaien en waar moet je in jouw specifieke geval voor oppassen of extra aandacht aan besteden om je te ontwikkelen tot een succesvolle zzp’er?
 

‘’Vrij, maar niet alleen’’ is het motto van ZZP Servicedesk. En daarom gaan we je ook hierbij op weg helpen, zodat je dit voor jezelf in jouw specifieke situatie te weten komt. Dat doen we door middel van het één op één ZZP Startersgesprek.
 

In het ZZP Startersgesprek krijg je de kans om 30 minuten telefonisch jouw ondernemerschap en jouw plannen en ideeën te bespreken met een bedrijfsadviseurs met een ondernemersachtergrond. Van tevoren vul je de speciaal ontwikkelde scan voor starters in, die de leidraad vormt voor het gesprek. Een gesprek dat je niet alleen inzicht geeft in jouw ondernemerschap maar waarin je ook, en voor jouw situatie, praktische adviezen krijgt.
 

Het ZZP Startersgesprek is een unieke mogelijkheid om te sparren met een adviseur: 30 minuten persoonlijk advies voor €30,- inclusief BTW.
 

Hoe werkt het?
Ga naar ZZP Startersgesprek, meld je aan voor een afspraak, betaal en ga direct aan de slag met de speciaal ontwikkelde scan voor starters.

Voor jezelf beginnen gaat niet vanzelf. Er zijn verschillende dingen waar je rekening mee moet houden en die je moet regelen. In deze checklist vind je alle zaken waar je als startende ondernemer aan moet denken.
In het ZZP Startersgesprek krijg je de kans om 30 minuten telefonisch jouw ondernemerschap en jouw plannen en ideeën te bespreken met een bedrijfsadviseurs met een ondernemersachtergrond. Van tevoren vul je de speciaal ontwikkelde scan voor starters in, die de leidraad vormt voor het gesprek. Een gesprek dat je niet alleen inzicht geeft in jouw ondernemerschap maar waarin je ook, en voor jouw situatie, praktische adviezen krijgt.

ZZP Servicedesk is het online platform van ZZP Servicedesk.nl B.V. © 2014-2019. Alle rechten voorbehouden. Lees voor gebruik graag onze algemene voorwaarden en website disclaimer