Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Wil je op de hoogte gehouden worden van alle trends op het gebied van het zelfstandig ondernemerschap? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief en ontvang elke dinsdagochtend een update van het belangrijkste nieuws.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

* Verplichte velden

ZZP Servicedesk gebruikt de gegevens die je op dit formulier verstrekt om contact met je op te nemen en om updates en marketing aan te bieden.

 

Je kunt op elk moment van gedachten veranderen door op de link 'Klik hier om je e-mailvoorkeuren aan te passen of je uit te schrijven' in de voettekst van elke email die je van ons ontvangt, of door contact met ons op te nemen via support@zzpservicedesk.nl. We zullen je gegevens met respect behandelen. Bezoek onze website voor meer informatie over ons privacybeleid. Door hieronder te klikken, stem je ermee in dat wij je gegevens mogen verwerken in overeenstemming met deze voorwaarden.

 

We gebruiken MailChimp als ons marketingautomatiseringsplatform. Door hieronder te klikken en dit formulier in te dienen, erken je dat de door jou verstrekte gegevens worden overgedragen aan MailChimp voor verwerking in overeenstemming met het Privacybeleid en de Voorwaarden van MailChimp.

ZZP Servicedesk is het online platform van ZZP Servicedesk.nl B.V. © 2014-2019. Alle rechten voorbehouden. Lees voor gebruik graag onze algemene voorwaarden en website disclaimer