Wat houdt het MijnZZP+ lidmaatschap in?

De pluspunten van MijnZZP+
ZZP Servicedesk geeft zzp’ers het gemak van alles op één centraal punt: relevante informatie en concreet advies. Wij zijn er voor de ondernemende zzp’er!

 Met MijnZZP+ profiteer je van de volgende voordelen:
(Ben je zzp'er in de zorg? Bekijk dan deze pagina)
 

+ Direct ondernemersadvies
Je krijgt als lid onbeperkt eerstelijnsadvies van onze adviseurs. Wij helpen je met juridische vragen, maar ook met vragen over belastingen, financiële zaken, administratie en acquisitie. Kortom alles waar je als zelfstandig ondernemer mee te maken krijgt.

Onze adviseurs zijn juristen, fiscalisten, bedrijfskundigen allen met een eigen achtergrond als ondernemer. Wij begrijpen ondernemerschap en willen jou helpen met onze kennis en ervaring. Als lid bereik je onze adviseurs snel en direct via de telefoon, mail, chat en WhatsApp. 

+ Speciaal tarief voor vervolg advies

Je krijgt speciale tarieven als er vervolg op eerstelijnsadvies nodig is, ook wel tweedelijnsadvies genoemd. Denk hierbij aan het moeten procederen bij geschil met een klant of het indienen van een bezwaarschrift bij de Belastingdienst.

+ Exclusieve downloads

Je krijgt toegang tot de ZZP Servicedesk database waarin je onder andere exclusieve whitepapers, modellen, templates, scans en berekenaars kunt downloaden. Praktisch en direct toepasbaar voor en in je eigen bedrijf. 

+ Exclusieve audiovisuele content 

Je ontvangt exclusieve video’s en podcasts met een zekere zzp interest: verdieping en achtergronden over zaken die zzp’ers interesseren en raken.

+ Kennisevents, sessies en bijeenkomsten

Gratis deelname aan kennisevents, inspiratiesessies, bijeenkomsten en presentaties, zoals de jaarlijkse fiscale update en ontwikkelingen op het gebied van de DBA-wetgeving. 

+ Eén jaar gratis boekhouden met e-Boekhouden.nl

Profiteer nu van een jaar lang gratis online boekhouden en factureren met e-Boekhouden.nl! Zo heb je jouw boekhouding direct op orde. 

+ En nog veel meer

Voor jou als lid verdiepen wij ons constant in relevante zaken waarmee we jou kunnen helpen, ondersteunen en inspireren. 
________________________________________________________________________
Kosten lidmaatschap MijnZZP+

Het lidmaatschap wordt voor een periode van 1 jaar (12 maanden) aangegaan en kost €12,50* per maand. Dit bedrag wordt maandelijks geïncasseerd of je kunt er voor kiezen om in één keer te betalen. Voor een jaar betaal je dus €150,-* Na een jaar loopt het lidmaatschap automatisch door en is het maandelijks opzegbaar.

*Dit bedrag is exclusief 21% BTW. 

Fiscale tips:

  • Ben je BTW-plichtig, dan kan je de 21% BTW van je BTW-aangifte aftrekken.
  • De kosten voor het lidmaatschap zijn aftrekbaar voor de belastingen.
     

Word nu lid!

 
Kom je ergens niet uit? Neem dan gerust contact met ons op!
Wil je op de hoogte gehouden worden van alle trends op het gebied van het zelfstandig ondernemerschap? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief en ontvang elke dinsdagochtend een update van het belangrijkste nieuws.
Alle feiten over de zzp'er op een rij. Download hier!
Voor jezelf beginnen gaat niet vanzelf. Er zijn verschillende dingen waar je rekening mee moet houden en die je moet regelen. In deze checklist vind je alle zaken waar je als startende ondernemer aan moet denken.

ZZP Servicedesk is het online platform van ZZP Servicedesk.nl B.V. © 2014-2019. Alle rechten voorbehouden. Lees voor gebruik graag onze algemene voorwaarden en website disclaimer