Wat kun je met een MijnZZP profiel?

De voordelen op een rij
Met een MijnZZP profiel kun je naast online netwerken nog veel meer!


Mijn ZZP profiel

Met een Mijn ZZP profiel kun je jezelf en jouw bedrijf in de spotlight zetten. Dit kun je doen door jouw profiel te bewerken. Deze optie vind je onderaan in de linkerkolom met alle mogelijkheden die de MijnZZP omgeving biedt. Vertel wie je bent, wat je doet en waar jouw bedrijf om draait. Hoe kunnen mensen jou bereiken? Op welke social media kanalen ben jij actief? Zorg dat je bereikbaar bent!


Posts

In de MijnZZP omgeving kun je posts plaatsen en lezen van andere zzp'ers. Inhoudelijk kunnen deze posts ondernemersvragen zijn, maar ook kun je aangeven dat jij bijvoorbeeld op zoek bent naar interessante opdrachten. Het is echter niet toegestaan om reclame te maken voor jouw bedrijf. Lees vóór het gebruik van 'posts' eerst onze huisregels voor de MijnZZP omgeving.
 

Chats

Kom je op een interessant profiel terecht en zou je graag in contact willen komen met deze zzp'er? Dat kan gemakkelijk! Klik op het profiel van de persoon en druk op de knop 'chat'. Vanuit hier kun je een gesprek starten. Wil je de chats later inzien? Dat kan op de homepagina, als je klikt op 'chats'.


Groepen

Op dit moment bestaan er één groep binnen de MijnZZP omgeving: Leden ZZP Servicedesk. Als je lid bent, val je onder deze groep en krijg je daardoor toegang tot exclusieve downloads. Ook staat er op jouw profiel dat jij onderdeel bent van deze groep. 


Evenementen

Op deze pagina vind je interessante evenementen, kennissessies en bijeenkomsten. 
 

Bibliotheek

In de bibliotheek bevinden zich een aantal downloads, gerangschikt op:
'Ik wil klanten'
'Ik wil leren van anderen'
'Ik wil nog meer vrijheid'
'Ik wil het geregeld hebben'
'Ik wil een kloppende administratie

Ben je lid van ZZP Servicedesk? Dan druk rechts in de hoek op 'filter op groep' om de exclusieve downloads in te zien (aan deze functie wordt gewerkt!) 


Organisaties

Op deze pagina vind je alle organisatie-profielen, gesorteerd op branche. Naast een eigen profiel, kun je namelijk een profiel speciaal voor jouw organisatie maken. Dit kun je doen door op 'profiel' te drukken, in de linkerkolom op de homepagina. 


Personen

Op deze pagina vind je alle organisatie-profielen, gesorteerd op 'meest actief', 'meest bekeken' en 'onlangs geregistreerd'.


Lidmaatschap

Op de knop 'lidmaatschap' bovenaan in de functiekolom links, kun je lid worden van MijnZZP+
Op de knop 'lidmaatschap' onderaan kun je jouw lidmaatschapsgegevens inzien. 


Instellingen

In dit scherm kun je jouw account en e-mailgegevens wijzigen.

 

Maak nu een MijnZZP profiel aan

 


Kom je ergens niet uit? Neem dan gerust contact met ons op!

ZZP Servicedesk is het online platform van ZZP Servicedesk.nl B.V. © 2014-2019. Alle rechten voorbehouden. Lees voor gebruik graag onze algemene voorwaarden en website disclaimer