HBO/WO werkstudent Fiscaal Recht / Fiscale economie

Wij zijn op zoek naar jou!
Wil je als HBO/WO werkstudent Fiscaal Recht / Fiscale economie relevante werkervaring op doen en vind je het leuk om contact te hebben met echte ondernemers die fiscale vragen hebben? Wij zoeken jou!

Als werkstudent ervaar je wat wij als professionals dagelijks beleven en stelt het je in staat om jezelf te ontplooien en nu al vaardigheden, inzichten en een netwerk te verkrijgen die positief bij zullen dragen aan je carrière.

Je bent een gemotiveerde en leergierige werkstudent fiscaal recht/fiscale economie/Finance, Tax and Advice (FTA). Je vindt het een uitdaging om op praktische en eigentijdse wijze te adviseren. Verder heb je een proactieve houding, ben je communicatief sterk ontwikkeld en kan je zowel zelfstandig als in teamverband werken.
 

Over de organisatie

ZZP Servicedesk is een online platform voor ondernemende zzp’ers. Wij zijn de dé vraagbaak als het gaat over zzp-schap. Onze drive is om zzp’ers direct en snel te helpen en ondersteunen met relevante informatie en praktisch toepasbaar advies, zodat zij zich kunnen focussen op hetgeen waar zij goed in zijn: ondernemen.

De zzp markt in Nederland groeit aanzienlijk en onze organisatie ontwikkelt zich in rap tempo en daar maak jij onderdeel van uit. Werken in een sociaal en divers team (waaronder studenten, adviseurs en supportmedewerkers) in een informele professionele sfeer.
 

Wat bieden wij

  • Een leerzame werkplek bij een eigentijdse organisatie die volop aan het ontwikkelen is.
  • Een waardevolle toevoeging op je cv.
  • We helpen bij het opbouwen van contacten en het creëren van een interessant netwerk.
  • Unieke werkplek vlakbij het centrum en Haarlem station.
  • Een leuke, informele en resultaatgerichte werksfeer.
  • Vergoeding nader te bepalen.
     

Beschikbaarheid

Per direct (in overleg), flexibel te beginnen met 1 dag per week.
 

Interesse

Lijkt het jou wat om wat je geleerd hebt in de praktijk toe te passen en ervaring op te doen? Graag ontvangen wij een korte motivatie en CV via onderstaand e-mailadres. Wil je meer weten of heb je vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

info@zzpservicedesk.nl

 

 

Lees ook…

HBO Stagiair(e) - Online marketing- en communicatieactiviteiten gezocht!

Wij zoeken een enthousiaste HBO/WO stagiair(e)!

Over ons

ZZP Servicedesk is in 2014 opgezet door Dutch Network Group (DNG) in samenwerking met Platform Zelfstandige Ondernemers (PZO). DNG hielp op dat moment met MKBServicedesk.nl en ondernemersmagazine De Zaak al 22 jaar ondernemers uit het MKB vooruit. Deze kennis is ingezet om de zzp’er met dit platform vooruit te helpen.
Word voor slechts €12,50 per maand lid van ZZP Servicedesk! Stel al jouw vragen aan onze adviseurs en profiteer van nog meer voordelen!
Wil je op de hoogte gehouden worden van alle trends op het gebied van het zelfstandig ondernemerschap? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief en ontvang elke dinsdagochtend een update van het belangrijkste nieuws.

ZZP Servicedesk is het online platform van ZZP Servicedesk.nl B.V. © 2014-2018. Alle rechten voorbehouden. Lees voor gebruik graag onze algemene voorwaarden en website disclaimer