De 4 beste zakelijke smartphones van het moment

Welke telefoon kun je zakelijk het beste gebruiken?
Bijna wekelijks verschijnen er nieuwe smartphones, wat het lastig maakt om een zakelijke smartphone uit te kiezen. We helpen je een handje door de top vier favoriete zakelijke smartphones van het moment uit te lichten, in willekeurige volgorde.

1. iPhone XS Max

De iPhone XS Max is de nieuwste, krachtigste iPhone van Apple en het grote broertje van de iPhone XS. Het toestel heeft een voorkantvullend display dat tot aan de randen doorloopt. Door het grotere scherm is de XS Max bij uitstek geschikt om onderweg je werk op te doen. Met het 6,5-inch oled-scherm heb je alle ruimte om je mails te lezen, presentaties voor te bereiden en uiteraard om video’s op te kijken. Het toestel is beschikbaar vanaf 1259 euro voor het 64GB-model. Let wel op: het intern geheugen van een iPhone is niet uit te breiden.
 

2. iPhone XR

De iPhone XR is Apples nieuwe instapmodel, maar dat betekent niet dat het hier om een trager toestel gaat. De iPhone XR draait op dezelfde razendsnelle A12-chip als de iPhone XS Max, maar heeft een iets kleiner 6,1-inch lcd-scherm. Dat maakt het toestel een stuk betaalbaarder met een adviesprijs van 859 euro. Toch zal de iPhone XR voor de meeste zakelijke gebruikers ruim voldoende zijn. De camera is krachtig, het toestel kan jaren op ondersteuning van Apples software-updates rekenen en iOS is het veiligste mobiele besturingssysteem om al je werkgerelateerde documenten op te bewaren.
 

3. Samsung Galaxy Note S9

Als je op zoek bent naar een tussenweg tussen een smartphone en een tablet, dan ben je bij de Galaxy Note S9 van Samsung aan het juiste adres. Dit toestel heeft een 6,4-inch-super-amoled-scherm dat tot aan de randen doorloopt. In de onderkant van de Note S9 zit de speciale S-Pen verwerkt, een stylus waarmee je gemakkelijk snel aantekeningen maakt. Het toestel heeft bovendien een flinke accu van 4000 mAh, zodat je het met gemak een volle dag volhoudt op een enkele acculading. Tot slot heeft de camera een variabel diafragma, wat de foto’s in licht een donkere omgevingen sterk verbetert. De Note S9 is verkrijgbaar voor een adviesprijs van 999 euro.
 

4. Nokia 7 Plus

De Nokia 7 Plus is een uitstekende smartphone voor zzp’ers. Het toestel is betaalbaar, maar heeft wel goede prestaties en een stevig design door de metalen behuizing. Ook fijn: het toestel is verzekerd van drie jaar lange beveiligingsupdates en twee grote Android-updates. De accuduur is bovendien prima en omdat het toestel op Android One draait presteert de Nokia 7 Plus snel en veilig. Dat allemaal heeft een prijskaartje van 399 euro, wat dit met afstand de meest betaalbare smartphone in deze top 4 maakt.

Lees ook…

Rittenregistratie voor zzp'ers: er zijn apps voor!

Zit jij als zzp’er veel in de auto? Met deze apps wordt je ritten- en kilometerregistratie een stuk eenvoudiger! We testen RitAssist, CTA Ritregistratie, Easy Rit en meer.

Online agenda's: 5 opties, 5 voordelen

Weg met de papieren agenda. Je hebt tenslotte altijd je smartphone bij je met een online agenda. Veel handiger, veel meer opties. Wat kun je dan precies met online agenda's? En: welke online agenda moet je kiezen? Vijf voordelen en keuzemogelijkheden op een rij.

Onmisbare accessoires om mobiel te werken

Voor mobiel werken heb je natuurlijk een laptop en een smartphone nodig. Om extra effectief mobiel te werken pak je nog een aantal dingen in voor je van huis of kantoor vertrekt. Wij hebben de meest handige tips voor je op een rij gezet.
Word voor slechts €12,50 per maand lid van ZZP Servicedesk! Stel al jouw vragen aan onze adviseurs en profiteer van nog meer voordelen!
Zie je in de app-stores door de bomen het bos niet meer? Dit whitepaper staat vol zakelijke apps die ondernemen makkelijker maken. Met gebruikerservaringen van collega-zzp'ers.

ZZP Servicedesk is het online platform van ZZP Servicedesk.nl B.V. © 2014-2019. Alle rechten voorbehouden. Lees voor gebruik graag onze algemene voorwaarden en website disclaimer