Het MijnZZP+ lidmaatschap voor zzp'ers in de zorg!

De pluspunten van MijnZZP+
ZZP Servicedesk geeft ook zzp'ers in de zorg het gemak van alles op één centraal punt: relevante informatie en concreet advies. Wij zijn er voor de ondernemende zelfstandige zorgprofessional!

Met MijnZZP+ voor zzp'ers in de zorg profiteer je naast de voordelen van het reguliere lidmaatschap, ook van een aantal extra's:


+ Direct ondernemersadvies
Je krijgt als lid onbeperkt eerstelijnsadvies van onze adviseurs. Wij helpen je met juridische vragen, maar ook met vragen over belastingen, financiële zaken, administratie en acquisitie. Kortom alles waar je als zelfstandig ondernemer mee te maken krijgt. Onze bedrijfsadviseurs staan voor je klaar als klankbord en sparringpartner.

Onze adviseurs zijn juristen, fiscalisten, bedrijfskundigen allen met een eigen achtergrond als ondernemer. Wij begrijpen ondernemerschap, ook in de zorg, en willen jou helpen met onze kennis en ervaring. Als lid bereik je onze adviseurs snel en direct via de telefoon, mail, chat en WhatsApp. 
 

+ Speciaal tarief voor vervolg advies
Je krijgt speciale tarieven als er vervolg op eerstelijnsadvies nodig is, ook wel tweedelijnsadvies genoemd. Denk hierbij aan het moeten procederen bij geschil met een klant of het indienen van een bezwaarschrift bij de Belastingdienst.
 

+ Exclusieve downloads
Je krijgt toegang tot de ZZP Servicedesk database waarin je onder andere exclusieve whitepapers, modellen, templates, scans en berekenaars kunt downloaden. Praktisch en direct toepasbaar voor en in je eigen bedrijf als zzp'er in de zorg!
 

+ Exclusieve audiovisuele content 
Je ontvangt exclusieve video’s en podcasts met een zekere zzp interest: verdieping en achtergronden over zaken die zzp’ers in de zorg interesseren en raken.
 

+ Toegang tot de wettelijk (Wkkgz) verplichte klachten- en geschillenregeling die ondersteund  wordt door de Consumentenbond.
 

+ Per 7 oktober 2019 krijg je nu ook 10% korting op een speciaal Zorgpakket inclusief de diensten:
- Een beveiligd elektronisch cliëntendossier
- Toegang tot een kwaliteitsmanagementsysteem
- Toegang tot een besloten Facebookgroep
- Maandelijkse intervisie

Tegen inlevering van de voucher, welke je per mail ontvangt, kun je met korting gebruikmaken van deze diensten. Hiermee voldoe je automatisch aan een aantal eisen van de Wkkgz. De korting is alleen geldig op de maandelijkse kosten per maand. De eerste tien leden betalen geen instapkosten.

Prijzen:
Eenmalige instapkosten: € 75,- excl. btw. 
Kosten Zorgpakket: € 65,- per maand excl. btw.
Kosten per cliënt: € 2,- (in elektronisch cliëntendossier) excl. btw. 

 

Bekijk de video:
 + AVG-proof scan.  

+ Ondersteuning bij registraties en aanvragen keurmerken.  

+ Kennisevents, sessies en bijeenkomsten
Gratis deelname aan kennisevents, inspiratiesessies, bijeenkomsten en presentaties, zoals de jaarlijkse fiscale update en ontwikkelingen op het gebied van de DBA-wetgeving. 

+ Eén jaar gratis boekhouden met e-Boekhouden.nl
Profiteer nu van een jaar lang gratis online boekhouden en factureren met e-Boekhouden.nl! Zo heb je jouw boekhouding direct op orde. 

 

+ En nog veel meer
Voor jou als lid verdiepen wij ons constant in relevante zaken waarmee we jou kunnen helpen, ondersteunen en inspireren. 
________________________________________________________________________
Kosten lidmaatschap MijnZZP+

Het lidmaatschap wordt voor een periode van 1 jaar (12 maanden) aangegaan en kost €12,50* per maand. Dit bedrag wordt maandelijks geïncasseerd of je kunt er voor kiezen om in één keer te betalen. Voor een jaar betaal je dus €150,-* Na een jaar loopt het lidmaatschap automatisch door en is het maandelijks opzegbaar.

*Dit bedrag is exclusief 21% BTW. 

Fiscale tips:

  • Ben je BTW-plichtig, dan kan je de 21% BTW van je BTW-aangifte aftrekken.
  • De kosten voor het lidmaatschap zijn aftrekbaar voor de belastingen.

Word nu lid!

 

Lees ook…

Zzp’er in de zorg: hier moet jouw bedrijfsauto aan voldoen

Jij wilt als zzp'er in de zorg jouw patiënten en klanten zo goed mogelijk van dienst zijn. Een uitgeruste bedrijfsauto is dan een must. Van het vervoeren van medische benodigdheden tot aan rijdend visitekaartje. Dit zijn de 6 eisen waar jouw bedrijfsauto aan moet voldoen.

Wat is mijn uurtarief als zzp'er in de zorg?

De zzp’er in de zorg is natuurlijk, net zoals andere zzp’ers, een ondernemer. De prijs of het uurtarief is een van de belangrijkste bestanddelen van een onderneming. Een hoog tarief kan eventuele opdrachtgevers wegdrijven, een te laag tarief is wellicht minder lucratief. Momenteel werken er meer dan 121.000 zzp’ers in de zorg. Zoals je misschien al weet is er een schreeuwend tekort aan personeel in de zorg. Als gevolg is de concurrentie tussen personeel onderling enorm, dit heeft tot gevolg dat je vaak een hoger tarief kan vragen dan gebruikelijk is!

Btw-vrijstelling in de zorg

Na meerdere btw-processen tegen de Belastingdienst heeft de Hoge Raad eerder besloten dat zzp’ers in de zorg, in tegenstelling tot zzp’ers in andere sectoren, geen btw hoeven te belasten. Geneeskundige diensten gericht aan de mens zijn vrijgesteld. Dit houdt in dat vrijwel elk beroep in de zorg geen btw hoeft te verrekenen.
Wil je op de hoogte gehouden worden van alle trends op het gebied van het zelfstandig ondernemerschap? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief en ontvang elke dinsdagochtend een update van het belangrijkste nieuws.

ZZP Servicedesk is het online platform van ZZP Servicedesk.nl B.V. © 2014-2019. Alle rechten voorbehouden. Lees voor gebruik graag onze algemene voorwaarden en website disclaimer