Zo check je jouw klant of leverancier op kredietwaardigheid

Advertorial
Mooi nieuws! Je hebt een nieuwe deal gesloten. Maar je wilt wel zeker zijn dat je klant gaat betalen. Of dat je leverancier de bestelde spullen levert. Gebruik vanaf nu de rapporten van Go Trade om in te schatten of dit ook gebeurt.


Stimuleer veilig zakendoen 

Dit platform is vóór en dóór ondernemers ontwikkeld. En speciaal gemaakt voor de ZZP ondernemer. Want binnen 5 minuten heb je de gewenste informatie over je klant of leverancier in de speciale Go Trade app. De rapporten zijn makkelijk en snel aan te vragen, digitaal verkrijgbaar en niet duur.

Euler Hermes heeft Go Trade samen met ondernemers gemaakt. Hierdoor voldoet dit platform aan de wensen die je als ZZP’er binnen het zakendoen hebt: je krijgt snel en eenvoudig inzicht in de kredietwaardigheid van je zakenpartner.

Zo zegt de ondernemer Tunnel of Trust B.V. die Go Trade gebruikt: “Dankzij de informatie vanuit Go Trade hebben we een andere betalingsconditie afgesproken met onze klant. Dat voelt toch een stuk veiliger.”
 

In 3 eenvoudige stappen check je jouw klant of leverancier?

  1. Maak een account aan
  2. Zoek het juiste bedrijf en vraag het rapport op
  3. Ontvang het rapport digitaal in de Go Trade app
     

Je hebt 2 smaken rapporten. Het standaard rapport geeft een overzicht van de kredietwaardigheid van je zakenpartner op het moment dat het rapport wordt samengesteld. Met het gemonitorde rapport blijf je gedurende 12 maanden op de hoogte van de kredietwaardigheid van je zakenpartner. Dus verandert er iets, dan krijg je een update. Er zijn ook voordeelbundels beschikbaar, waarmee je direct geld bespaart.
 

Go Trade ontwikkelt zich continu verder

Met hulp van feedback van gebruikers verbeteren wij het platform continu. In de toekomst wordt Go Trade een online handelsplatform, waar vraag en aanbod bij elkaar komt in alle fases van het aan- en verkoopproces. Hoe mooi is het als je niet alleen een rapport kan aanvragen, maar ook direct een transactieverzekering kan afsluiten. En dat je op Go Trade nieuwe zakenpartners vindt om betrouwbaar zaken mee te doen. Zowel voor ZZP’ers als MKB’ers!
 

Probeer vandaag Go Trade en ontvang een gratis rapport.

Wil je weten hoe eenvoudig Go Trade werkt? Neem een kijkje op de website: www.go-trade.nl. Vraag daar een gratis rapport aan. En weet binnen 5 minuten hoe je klant of leverancier er financieel voor staat.

Super leuk natuurlijk als je een nieuwe deal hebt gesloten. Maar je wilt wel zeker zijn dat je klant gaat betalen. Of dat je leverancier de bestelde spullen levert. Gebruik daarom ons rapport om in te schatten of dit gaat lukken.

ZZP Servicedesk is het online platform van ZZP Servicedesk.nl B.V. © 2014-2019. Alle rechten voorbehouden. Lees voor gebruik graag onze algemene voorwaarden en website disclaimer