Gratis hulp en advies bij je aangifte inkomstenbelasting 2018!

De adviseurs staan voor je klaar
Nu het weer tijd is om de aangifte inkomstenbelasting in te dienen, hebben veel zzp’ers vragen. Veel antwoorden op die vragen zijn te vinden op onze website, maar er is nu ook een mogelijkheid om je vragen telefonisch te stellen aan de adviseurs. Dit kan tijdens het gratis ZZP Fiscaal Spreekuur*!

Wat kan ik vragen?
Naast het feit dat wij je kunnen helpen bij je aangifte, kun je ook bij ons terecht met andere fiscale vragen. Wil je de aangifte helemaal door onze belastingadviseurs laten invullen? Bel ons dan even via 088 35 23 100.
 

Wat moet ik doen?
Ga naar www.zzpfiscaalspreekuur.nl en plan snel en gemakkelijk een afspraak in. Wij nemen dan op het door jou gekozen tijdstip contact met je op!

*Deze actie loopt tot 1 mei 2019.

Lees ook…

Hoe doe ik mijn belastingaangifte?

Belastingaangifte doen is een vervelende, maar noodzakelijke taak. Als ondernemer kun je er verschillende voordelen uit halen die vaak over het hoofd worden gezien. Als je het zelf te lastig vindt, kun je een belastingadviseur of een accountant in de arm nemen. Als je toch zelf je aangifte gaat doen, dan moet je het wel goed doen. Waar moet je rekening mee houden?

Inkomstenbelasting. Vooraf betalen of achteraf?

Een van de meest vervelende onderdelen van je bedrijfsvoering is natuurlijk de inkomstenbelasting. Je kunt ervoor kiezen om het in delen vooraf te betalen of in één keer achteraf. Wat is het meest voordelig als zzp’er?

Wat als je je belasting niet kunt betalen?

Je moet belasting betalen, dat is een gegeven. Maar wat gebeurt er als je onderneming in zwaar weer zit en je niet kunt betalen? Je wilt er liever niet over nadenken en hopelijk overkomt het je niet, maar het is wel handig om overal op voorbereid te zijn.
Word voor slechts €12,50 per maand lid van ZZP Servicedesk! Stel al jouw vragen aan onze adviseurs en profiteer van nog meer voordelen!
Wil je op de hoogte gehouden worden van alle trends op het gebied van het zelfstandig ondernemerschap? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief en ontvang elke dinsdagochtend een update van het belangrijkste nieuws.

ZZP Servicedesk is het online platform van ZZP Servicedesk.nl B.V. © 2014-2019. Alle rechten voorbehouden. Lees voor gebruik graag onze algemene voorwaarden en website disclaimer