Kom naar de KVK Startersdag 2019!

Op 22 juni wij erbij
Zzp’er worden is dat geen grote stap? Want als kleine ondernemer krijg je toch te maken met ingewikkelde fiscale regels zoals urenadministratie, BTW aangiftes en jaarrekeningen? Met marketing, met acquisitie en strategievorming? En ook nog met juridische zaken zoals algemene voorwaarden, allerlei overeenkomsten, aansprakelijkheid? En bij ziekte, wat moet je dan?

‘’Vrij, maar niet alleen’’ is het motto van ZZP Servicedesk. Wij kunnen je hierbij op weg helpen en kunnen je vertellen hoe leuk en interessant het is om te starten als zzp'er.


Meld je gratis aan voor de KVK Startersdag

Op zaterdag 22 juni staat ZZP Servicedesk* voor je klaar om al je vragen te beantwoorden. 
Kom langs om te sparren met een adviseur of om tips te krijgen van ervaren zzp'ers.

Locatie: Utrecht, Den Haag en Eindhoven
Tijd: 10:00 - 16:00 uur

Meld je gratis aan via de website van de Kamer van Koophandel. Tot dan!

* Op 22 juni staat ZZP Servicedesk in Den Haag en in Utrecht en op 2 november in Utrecht.

Foto: Kamer van Koophandel
 

 

In het ZZP Startersgesprek krijg je de kans om 30 minuten telefonisch jouw ondernemerschap en jouw plannen en ideeën te bespreken met een bedrijfsadviseurs met een ondernemersachtergrond. Van tevoren vul je de speciaal ontwikkelde scan voor starters in, die de leidraad vormt voor het gesprek. Een gesprek dat je niet alleen inzicht geeft in jouw ondernemerschap maar waarin je ook, en voor jouw situatie, praktische adviezen krijgt.
Voor jezelf beginnen gaat niet vanzelf. Er zijn verschillende dingen waar je rekening mee moet houden en die je moet regelen. In deze checklist vind je alle zaken waar je als startende ondernemer aan moet denken.

ZZP Servicedesk is het online platform van ZZP Servicedesk.nl B.V. © 2014-2019. Alle rechten voorbehouden. Lees voor gebruik graag onze algemene voorwaarden en website disclaimer