Kom naar de KVK Startersdag 2019!

Op 2 november zijn wij erbij
Zzp’er worden is dat geen grote stap? Want als kleine ondernemer krijg je toch te maken met ingewikkelde fiscale regels zoals urenadministratie, BTW aangiftes en jaarrekeningen? Met marketing, met acquisitie en strategievorming? En ook nog met juridische zaken zoals algemene voorwaarden, allerlei overeenkomsten, aansprakelijkheid? En bij ziekte, wat moet je dan?

‘’Vrij, maar niet alleen’’ is het motto van ZZP Servicedesk. Wij kunnen je hierbij op weg helpen en kunnen je vertellen hoe leuk en interessant het is om te starten als zzp'er.


Meld je gratis aan voor de KVK Startersdag

Op zaterdag 2 november staat ZZP Servicedesk voor je klaar om al je vragen te beantwoorden. Kom langs om te sparren met een adviseur of tips te krijgen van ervaren zzp'ers.

Locatie: ZZP Servicedesk staat dit keer in Utrecht
Tijd: 10:00 - 16:00 uur
Prijs: Gratis

Meld je gratis aan via de website van de Kamer van Koophandel. Tot dan!

Foto: Kamer van Koophandel
 

 

Voor jezelf beginnen gaat niet vanzelf. Er zijn verschillende dingen waar je rekening mee moet houden en die je moet regelen. In deze checklist vind je alle zaken waar je als startende ondernemer aan moet denken.

ZZP Servicedesk is het online platform van ZZP Servicedesk.nl B.V. © 2014-2019. Alle rechten voorbehouden. Lees voor gebruik graag onze algemene voorwaarden en website disclaimer