Van EHBO tot bonnetjes veilig bewaren

5 handige apps
Er zijn tegenwoordig zo veel apps beschikbaar, dat je misschien door de bomen het bos niet meer ziet. Hier vijf apps op een rijtje die altijd van pas kunnen komen.
Alle onderstaande apps zijn gratis te downloaden en beschikbaar voor zowel Apple als Andoid-systemen. Sommige apps zijn ook op tablets te downloaden.


1. Bluefire Reader

Lees je veel onderweg naar huis, werk of een afspraak? Dan is de Bluefire Reader misschien een handige app voor jou. Hiermee kun je eBooks lezen op zowel je smartphone als je tablet. Je kunt met de app ook de betekenis van een woord opzoeken en woorden markeren. Handig voor als je iets wil laten opvallen om eventueel later terug te lezen.


2. EHBO Rode Kruis

Deze app is bedoeld om mensen te instrueren hoe ze om moeten gaan met bepaalde noodsituaties. Zo heb je altijd kennis bij je voor noodgevallen. De app biedt instructies bij ongevallen, een route naar de dichtstbijzijnde EHBO-post en een checklist voor de verbanddoos. Deze app is ook beschikbaar voor Windows telefoons.


3. Tweakers

Tweakers is een prijsvergelijkingssite voor elektronicaproducten. Op de app kun je prijzen vergelijken van winkels en altijd de beste deal voor een product vinden. Dit kan van alles zijn, van een tv tot een smartphone of computer. Ook geeft de app product reviews, waardoor je weet hoe het product andere gebruikers is bevallen. Voor je een nieuwe laptop aanschaft, kun je hier dus nog wat informatie opzoeken.
 

4. Nieuwewetten

Zijn er nieuwe wetten of regels van kracht die voor jou als ondernemer belangrijk kunnen zijn? Met deze app word je daar automatisch van op de hoogte gesteld. Je kunt zelf aangeven in welke onderwerpen/branches je geïnteresseerd bent, bijvoorbeeld verkoop of de belasting. Je krijgt dan een op maat gemaakte melding, alleen voor de dingen die jij wil weten. Deze app is ook beschikbaar voor tablets (zowel Apple als Android).
 

5. Shoeboxed

Shoeboxed is een handige app voor ondernemers die moeite hebben om alle administratie op orde te houden. Hiermee kun je alle bonnetjes die je hebt makkelijk opslaan. Je maakt simpelweg een foto van het bonnetje en de app slaat hem op. Zo heb je al je bonnetjes overzichtelijk opgeslagen en altijd bij de hand. Je kunt het overzicht ook mailen naar jezelf (of je administratiebureau)

 

ZZP Servicedesk is het online platform van ZZP Servicedesk.nl B.V. © 2014-2019. Alle rechten voorbehouden. Lees voor gebruik graag onze algemene voorwaarden en website disclaimer