ZZP Administratie service

Hulp nodig bij administratieve zaken? Wij kunnen je helpen!
ZZP Administratie service: Voor 6 euro excl. btw per maand onbeperkt al je administratieve vragen voorleggen aan onze adviseurs via 088 - 65 200 57.
"ZZP Servicedesk Administratie service is de ideale partner waardoor je zelfstandig je administratie kunt doen in Excel of een ander pakket."

 

ZZP Servicedesk heeft deze Administratie service ontwikkeld door met veel zzp’ers in gesprek te gaan. Uit die gesprekken is onder andere naar boven gekomen dat veel zelfstandigen hun administratie doen in Excel en dat zij met veel administratieve vragen zitten. Daarnaast blijken veel zzp'ers op zoek te zijn naar goede modellen voor offertes, overeenkomsten van opdracht, facturen, etc. 
 
Voorbeelden van vragen waarbij wij je kunnen helpen:
1. Hoeveel belasting moet ik betalen?
2. Ik wil voor mezelf beginnen maar wat zijn de gevolgen voor mijn uitkering?
3. Welke kosten mag ik aftrekken?
4. Welk btw-percentage moet ik berekenen? Ben ik btw-plichtig?
5. Hoe zit het met de wet DBA?
6. Hoe zit het met zelfstandigenaftrek?
7. Hoe zit het met de auto of fiets van de zaak?
8. Hoe kan ik mijn administratie het best ordenen?
 
Voorbeeldsituatie 1 Naheffing inkomstenbelasting: Ik heb in april aangifte inkomstenbelasting gedaan, kwam in juli terug van vakantie en bleek nog € 5.000,- aan inkomstenbelasting te moeten betalen. Dacht wel dat ik mogelijk nog iets moest betalen maar niet dit bedrag. Ik wist eigenijk niet precies hoe het zat met de inkomstenbelasting als zzp’er maar als ik dit eerder met een adviseur had kunnen bespreken dan had dit mij een hoop gedoe bespaard.

Voorbeeldsituatie 2 Uren niet goed geregistreerd: Bij controle door de Belastingdienst bleek ik mijn urenadministratie niet correct te hebben gevoerd. Ik had hierover al wel mijn twijfels maar dacht dat het wel goed zou komen. Nu moet ik opeens EUR 3.000 aan zelfstandigenaftrek terugbetalen. Had ik maar eerder iemand gehad waar ik betrouwbaar advies kon krijgen over zaken als mijn urenregistratie dan had met dat nu een hoop geld bespaard.
 

Naast antwoord op al je administratieve vragen krijg je toegang tot de volgende modellen:
  • Model offerte
  • Model factuur
  • Overeenkomst van opdracht
  • Algemene voorwaarden
  • Model kilometer- en urenregistratie
Wil je ook lid worden van de ZZP Juridische service?
Je hebt het niet alleen druk met opdrachten. Ook administratie, acquisitie en netwerken vraagt een hoop tijd. Tel daar de mailtjes en telefoontjes tussendoor bij op en je komt uren tekort. Dit whitepaper biedt oplossingen om georganiseerd door het leven te gaan.

ZZP Servicedesk © 2014-2018. ZZP Servicedesk is onderdeel van Dutch Network Group . Alle rechten voorbehouden. Lees voor gebruik graag onze algemene voorwaarden