Ongedwongen netwerken tijdens ZZP Talks

9 oktober in Utrecht
Heb je zin om op een ongedwongen manier te netwerken met collega-zzp’ers? ZZP Servicedesk organiseert op 9 oktober samen met ProZZPect BV en ZZP Agenda de derde editie van ZZP Talks.
De avond begint met Talks van drie sprekers die hun kennis met je delen. Deze Talks zijn geïnspireerd op TED Talks, en zijn speciaal toegespitst op zzp’ers.
 

Esther Jacobs

Dit keer vertelt Esther Jacobs, de No Excuses Lady, jouw haar ondernemersverhaal. Zij werd een succesvolle ondernemer terwijl ze begon zonder geld, zonder tijd, zonder ervaring en zonder excuses. Het lukte haar desondanks 16 miljoen euro op te halen voor een goed doel. Hoe ze dat deed, hoor je in haar Talk.
 

Marijke Krabbenbos

Ook Marijke Krabbenbos, founder van landelijk vrouwennetwerk Bites & Business, komt aan het woord. Ze is zelfstandig personal brainstormer en help mensen hun ideeën om te zetten in iets conreets. In haar Talk vertelt ze welke stappen er genomen moeten worden om van een idee een succes te maken.
 

Netwerkcafé

Een derde spreker, die later bekend zal worden gemaakt, sluit de Talks af. Daarna begint het netwerkcafé. Hier kun je vrij netwerken onder het genot van hapjes en drankjes die gemaakt zijn door collega-zelfstandigen. Er is een marktplaats die vraag en aanbod bij elkaar brengt en een profielfotograaf die prachtige foto’s van jou kan maken voor je professionele uitingen.
 
Inschrijven voor ZZP Talks kan via deze link. Tot 17 september geldt de early bird korting. In plaats van 17,50 euro betaal je dan 12,50 euro.
 
Deuren open: 19.00 uur
Start: 19.30 uur
Einde avond: 22.30 uur
Locatie:  Rudolf Magnus: Vondellaan 94 (Bedrijfscentrum Vondelparc II), 3521 GD Utrecht
In totaal is er plek voor 150 zzp’ers.
 
De avond wordt mede mogelijk gemaakt door de Gemeente Utrecht, MoneyMonk en ESF.

ZZP Servicedesk is het online platform van ZZP Servicedesk.nl B.V. © 2014-2019. Alle rechten voorbehouden. Lees voor gebruik graag onze algemene voorwaarden en website disclaimer