5 flexwerkplekken voor zzp'ers

Buiten de deur werken door heel Nederland
Tussen andere zzp’ers werken kan soms veel fijner zijn dan alleen thuis werken. Er zijn veel werkplekken door heel het land waar jij als zelfstandig ondernemer zo kunt aanschuiven. Een aantal van deze flexwerkplekken voor jou op een rijtje.

Het Nieuwe Kantoor

Bij Het Nieuwe Kantoor (HNK) is het voor iedereen mogelijk om een werkruimte te huren. Zowel ondernemers als bedrijven maken gebruik van HNK, waardoor er een dynamische werksfeer hangt in de sfeervolle ruimtes. HNK zit op zeven plaatsen door heel Nederland. Voor een flexwerkplek betaal je 2,75 euro per uur en heeft 24 uur per dag toegang.
 

LIOF

LIOF Business Centers biedt twee flexwerkplekken in de provincie Limburg. Wanneer je besluit een dagje te werken op een van de werkplekken, hoef je zelf niets meer te regelen. Je mag gratis gebruik maken van de wifi, printer en daarnaast mag je onbeperkt koffie en thee drinken. Bij een abonnement van 250 euro per maand kun je onbeperkt gebruik maken van de flexwerkplekken, maar het kan ook zonder abonnement voor 10 euro per uur.
 

BasicKantoor

BasicKantoor heeft een vestiging in Amsterdam-west en een vlakbij Schiphol. Een flexwerkplek kun je boeken vanaf één maand en is maandelijks opzegbaar. Je kunt er gratis parkeren en het gebruik van wifi en koffie en thee is gratis. Voor een maand onbeperkt werken bij BasicKantoor betaal je 195 euro, exclusief een eenmalige waarborgsom van 145 euro.
 

Nomadz

Wanneer je in omgeving Den Haag opzoek bent naar een werkplek, kun je terecht bij Nomadz. Zij hebben als doel dat jij je volledig op je werk kunt richten, zonder dat je nog tijd en energie kwijt bent aan andere zaken. Bij Nomadz kun je gratis parkeren en ben je 23 euro kwijt voor een hele werkdag. Voor 245 euro kun je een maand lang fulltime gebruik maken van de flexwerkplek. Daarnaast organiseren ze regelmatig leuke activiteiten voor hun leden en wordt er iedere dag om 12 uur gezellig geluncht.
 

Assen

Bij Flexwerkplek Assen kun je een dag werken in ruil voor sociaal kapitaal. Wanneer je drie tweets aan Flexwerkplek Assen hebt gegeven en je ze een Facebook like rijker hebt gemaakt, ben je van harte welkom. Daarnaast kun je voor 10 euro per uur een zogenoemde ‘stiltecoupe’ reserveren en zo in alle stilte aan het werk gaan. Een maand lang onbeperkt werken in een stilteruimte kost voor leden 90 euro en voor niet-leden 110 euro.

Lees ook…

Download het whitepaper Flexwerken

Komen thuis de muren wel eens op je af? Of word je daar continu afgeleid door de vaat, de was, dat stoffige plankje en de ramen die gelapt moeten worden? Dan is het misschien geen slecht idee om op een andere plek te gaan werken. In dit whitepaper lees je op welke flexwerkplekken je terecht kunt en delen collega-zzp'ers hun flexwerk-ervaringen met je. Daarnaast staat het vol met tips en trucs om overal je werk te kunnen doen, zelfs in het park.

Welke flexwerkplekken zijn er?

In je eentje vanuit huis werken is ook maar alleen. Gelukkig zijn er veel verschillende plekken waar je tussen andere zzp’ers kunt zitten. Maar hoe werkt dat precies? Kun je daar zomaar naartoe gaan en moet je dan iets betalen? Een aantal flexwerkplekken waar je gewoon kunt binnenlopen, voor jou op een rij.

Handige gadgets voor zzp'ers

Ben je altijd op zoek naar dingen die het werk leuker en vooral makkelijker maken? Onze redactie heeft de leukste ondernemers-gadgets op een rijtje gezet.
Wil jij weten op welke flexwerkplekken je kunt werken, hoe je op iedere plek je werk kunt doen en wil je ervaringen van andere zzp'ers lezen? Download dan dit whitepaper.

ZZP Servicedesk is het online platform van ZZP Servicedesk.nl B.V. © 2014-2019. Alle rechten voorbehouden. Lees voor gebruik graag onze algemene voorwaarden en website disclaimer