4 handige to-do lijstjes apps

Zo vergeet je nooit meer iets
Soms loopt je hoofd over omdat je zo veel dingen moet doen als zelfstandig ondernemer. Om er zeker van te zijn dat je geen belangrijke zaken vergeet, is het handig om to-do lijstjes bij te houden. Dat hoeft niet meer in je agenda, mailbox of op een briefje. Hier vind je vier handige apps waarmee je uitgebreide en overzichtelijke to-do lijstjes kunt maken.

 

2Do

Met deze app kun je verschillende to-do lijstjes bijhouden, die je zo simpel of uitgebreid kunt maken als je zelf wilt. Je kunt lijsten categoriseren en tags, foto’s en audioboodschappen aan een to-do koppelen.
Beschikbaar voor: iOS en Android
 
 

Wunderlist

Met deze app kun je verschillende to-do lijstjes maken en deze delen met andere mensen. Het biedt ook de mogelijkheid taken aan iemand toe te wijzen en met andere mensen te chatten over de to-do’s. Handig als je bijvoorbeeld in een team moet werken tijdens een opdracht.
Beschikbaar voor: iOS, Android, Windows en Chrome
 
 

Todoist

In deze app kun je to-do lijstjes maken voor verschillende projecten en kun je ook weer subprojecten maken. Kleurmarkeringen geven je de mogelijkheid aan te geven welke taken prioriteit hebben. Je kunt taken met andere mensen delen en aan andere mensen toewijzen. Daarnaast laat de app je via statistieken zien hoe productief je in een bepaalde periode geweest bent.
Beschikbaar voor: iOS, Android, Windows, Chrome en Firefox
 
 

Errands to-do list

Deze app biedt je de mogelijkheid diverse mappen te maken waarin je je to-do lijstjes kunt plaatsen. In de app zit een collectie stockfoto’s die je kunt gebruiken om je taken te illustreren, maar dit kun je ook doen met zelfgemaakte foto’s. Je kunt deadlines instellen en krijgt indien gewenst een melding wanneer deze verlopen zijn. Als je een taak wilt invoeren die je eerder ook al hebt ingevoerd, kun je deze uit de recycle bin vissen, zodat je hem niet helemaal opnieuw hoeft aan te maken.
Beschikbaar voor: iOS
 
Handige apps voor boekhouding? Bekijk ze hieronder: 
 
 

Lees ook…

Rittenregistratie voor zzp'ers: er zijn apps voor!

Zit jij als zzp’er veel in de auto? Met deze apps wordt je ritten- en kilometerregistratie een stuk eenvoudiger! We testen RitAssist, CTA Ritregistratie, Easy Rit en meer.

Online agenda's: 5 opties, 5 voordelen

Weg met de papieren agenda. Je hebt tenslotte altijd je smartphone bij je met een online agenda. Veel handiger, veel meer opties. Wat kun je dan precies met online agenda's? En: welke online agenda moet je kiezen? Vijf voordelen en keuzemogelijkheden op een rij.

4 apps die je leven makkelijker gaan maken

Met een eigen onderneming moet je veel plannen, regelen en organiseren. Gelukkig hoef je dat niet allemaal zelf te doen. Dit zijn vier apps die je het leven een stuk makkelijker kunnen maken.
Zie je in de app-stores door de bomen het bos niet meer? Dit whitepaper staat vol zakelijke apps die ondernemen makkelijker maken. Met gebruikerservaringen van collega-zzp'ers.

ZZP Servicedesk is het online platform van ZZP Servicedesk.nl B.V. © 2014-2019. Alle rechten voorbehouden. Lees voor gebruik graag onze algemene voorwaarden en website disclaimer