Zo creëer je jouw ideale klant

Vlog van Nanette van Wezel - Wezenlijk veranderen
Hoe vind je jouw ideale klant? Door te weten wie jouw ideale klant is! Ondernemerscoach Nanette van Wezel geeft je in deze vlog tips om jouw perfecte klant te creëren en deze aan te spreken.

Wil je meer weten over Nanette? Bekijk hier haar profiel.

Lees ook…

Leg jij de lat te hoog voor jezelf?

In haar vlogs deelt Nanette van Wezel haar ervaringen als zzp'er. Ze merkt dat successen door zzp'ers niet vaak genoeg gevierd worden, omdat zij de lat vaak erg hoog leggen voor zichzelf. Dat deed zij zelf ook altijd. In deze vlog vertelt ze hoe zij daar nu mee omgaat.

3 gouden tips voor inspiratie

Misschien herken je dat gevoel van frustratie, het gevoel van vastzitten en niet verder komen wel. Wil je hiervan af en wil je graag weer inspiratie en in de flow komen als ondernemer? Dan denk ik dat je blij zult zijn met deze drie gouden tips.

'Zorg dat je geen middenmoot-ondernemer wordt'

Nanette van Wezel timmert al jaren aan de weg als ondernemerscoach. Ze wil haar ervaringen en kennis graag delen met andere zzp'ers. Zij vindt het jammer als ondernemers ervoor kiezen tot de middenmoot te behoren. Zinnen als 'het kabbelt' en 'het gaat prima' mag je volgens haar echt niet gebruiken als je succesvol wilt zijn.
Je hebt het niet alleen druk met opdrachten. Ook administratie, acquisitie en netwerken vraagt een hoop tijd. Tel daar de mailtjes en telefoontjes tussendoor bij op en je komt uren tekort. Dit whitepaper biedt oplossingen om georganiseerd door het leven te gaan.

ZZP Servicedesk is het online platform van ZZP Servicedesk.nl B.V. © 2014-2019. Alle rechten voorbehouden. Lees voor gebruik graag onze algemene voorwaarden en website disclaimer