ZZP Feestdagenvragen: Wat zijn jouw zakelijke dromen voor 2015?

Antwoorden van collega-zzp'ers
Als de oliebollen op zijn en de champagneflessen in de glasbak zijn verdwenen, kun je met een schone lei aan het nieuwe jaar beginnen en dromen uit laten komen. In deze decembermaand legt onze redactie feestdagenvragen voor aan verschillende zzp'ers. Vandaag de vraag: Wat zijn jouw zakelijke dromen voor 2015?

 

Helma Lensen - Aertssen, new business specialist (Goacid):

“Mijn droom is dat ik gewoon eens een keer op vrijdag om 17.00 uur mijn laptop dicht kan doen en weekend kan vieren. Waarschijnlijk is dat een illusie en wordt het weer een jaar weinig slapen en veel werken. Als dat het geval is, schuif ik deze droom gewoon door naar 2016. Geloof me: ooit zal dat moment komen!”
 

 

 

Stefan van der Kamp, fotograaf, producent en copywriter (Stefan van der Kamp Fotografie & WhaleShark Productions):

"Meer samenwerken met andere partijen om zo grotere projecten aan te pakken."
 
 
 
 
 

Daniel Lansbergen, cateraar (Artisanal Cuisine):

“Mijn droom voor 2015 vind ik moeilijk te benoemen. Ik hoop eigenlijk dat ik gelukkig blijf met datgene wat ik doe en ik mezelf kan ontwikkelen. Zodat ik met nóg meer plezier bezig kan zijn met eten en drinken!”
 
 
 
 

Nanette van Wezel, ondernemerscoach (Wezenlijk Veranderen):

Mijn ideale klant te mogen helpen zichzelf op een authentieke manier op de kaart te zetten en nog succesvoller te worden zodat `the next level’ bereikt wordt. Daarnaast wil ik voorbereidingen gaan treffen voor een grootschalig inspiratie-event voor top ondernemers in 2016. Dit moet een dag vol sprekers, workshops en inspiratie worden waar ondernemers echt naar uitkijken en waar ik ondernemers mag inspireren in het nastreven van hun doelen en dromen.”


Cilla Schot, tekstschrijver en journalist (Tekstbureau HoofdletterC):

“Ik zou een boek willen schrijven! Cliché, maar het is wel een droom. Lekker thuis tikken en alleen maar daarop concentreren. Verder zou ik willen dat De Perfecte Menukaart goed gaat lopen. Dat is een nieuwe handelsnaam van mijn bedrijf. Restaurants kunnen mij inhuren om ervoor te zorgen dat er geen spelfouten op hun menukaart staan. Daarnaast wil ik leren tevreden te zijn met wat ik heb. Ik ben nooit tevreden, maar als ik bedenk wat ik de afgelopen twee jaar bereikt heb, gaat het hartstikke goed.”

Wim van Vliet, Microsoft-specialist (Act2Skill):

“Stiekem droom ik ervan groter te groeien. Dit jaar heb ik nee gezegd tegen een groter project. Ik moest daar mensen voor aannemen en dat durfde ik nog niet aan. Ik heb daar nog geen ervaring mee. Maar het is zeker een droom om groter te worden dan een eenmansbedrijf.”
 
 
 

Paul van Aarle, tekenaar (Animeerwaarde):

“Dat ik meer een ‘echt bedrijf’ word dan een zzp’er. Ik hoef niet zo zeer mensen in loondienst te hebben, maar ik wil wel een netwerk van freelancers hebben waarmee ik samenwerk en die ik aanstuur. Ik droom er ook van dat ik kwalitatief nog beter word, zodat ik filmpjes kan maken waarvan mensen zeggen: ‘We móéten Paul hebben, want hij maakt briljante dingen’.”
 
 

Ilona Kuis, trainingsactrice:

“Ik wil mijn business helemaal inrichten met filmpjes, blogs en bijeenkomsten rondom bewustwording en verantwoordelijkheid.”
 
 
 
 
 
 

Lees ook…

ZZP Feestdagenvragen: Hoe ziet jouw kerstperiode eruit?

December is voor velen een bijzondere maand in het jaar. Er worden massaal kerstbomen naar binnen gesleept, de verkoopcijfers van kaarsen en lampjes schieten omhoog en de winkelstraten zijn gevuld met mensen die koortsachtig zoeken naar een perfect kerstcadeau. Tijdens deze decembermaand legt onze redactie feestdagenvragen voor aan verschillende zzp'ers. Vandaag de vraag: Hoe ziet jouw kerstperiode eruit?

ZZP Feestdagenvragen: Wat ga je in 2015 doen met jouw bedrijf?

Nu het einde van 2014 nadert, smeedt iedereen weer mooie plannen voor het nieuwe jaar. Onze redactie stelt in deze decembermaand een aantal feestdagenvragen aan verschillende zzp'ers. Vandaag de vraag: Wat ga je in 2015 doen met jouw bedrijf?

ZZP Feestdagenvragen: Wat ga je voor jouw opdrachtgevers doen rond de feestdagen?

Eind van het jaar is het een mooi moment om terug te kijken en vooruit te blikken. Onze redactie legt daarom verschillende vragen voor aan zzp’ers. Vandaag de vraag: Wat ga je voor jouw opdrachtgevers doen rond de feestdagen?

ZZP Servicedesk is het online platform van ZZP Servicedesk.nl B.V. © 2014-2019. Alle rechten voorbehouden. Lees voor gebruik graag onze algemene voorwaarden en website disclaimer