De Ondernemerskalender staat online!

Vergeet nooit meer een belangrijke datum
Als ondernemer zit je agenda vaak overvol. Hierdoor kun je belangrijke data nog wel eens over het hoofd zien. Denk bijvoorbeeld aan dat ene congres waar je graag naartoe had gewild en de laatste dag waarop je je aangifte kunt doen.
Alle data die voor ondernemers belangrijk zijn, staan vanaf nu op DeOndernemerskalender.nl. Volg De Ondernemerskalender ook op Facebook om daar updates te ontvangen. Mis je een belangrijk evenement op de kalender, laat het weten via redactie@deondernemerskalender.nl.

Lees ook…

Tik tak, tik tak

De tijd vliegt. Toen ik een vaste baan had, dacht ik dat ik tijd tekort kwam. Wat een onzin. Sinds ik een eigen zaak heb, kan ik een to-do lijst maken van alle to-do lijstjes die overal rondslingeren.

Waarom betalen we eigenlijk btw?

Als ondernemer reken je btw op je producten en diensten. Die krijg je dan betaald van je klant, om het vervolgens weer af te dragen aan de fiscus. Daarna kun je het weer verrekenen met de btw die je hebt betaald bij je zakelijke uitgaven. Is het nog duidelijk? Hoe zit dat nu precies met deze belasting?

'Nee zeggen is moeilijk'

Als zzp’er mag je je eigen dagen indelen. Afspraken tussendoor plannen gaat daarom vaak makkelijk, maar hoe houd je dan de balans tussen privé en werk? Zzp’ers Mirjam de Rooij en Kees Huisman vertellen over hun time management.

ZZP Servicedesk is het online platform van ZZP Servicedesk.nl B.V. © 2014-2019. Alle rechten voorbehouden. Lees voor gebruik graag onze algemene voorwaarden en website disclaimer