Voor jezelf beginnen als timmerman

Lees het interview met Robin Blenderman
Weet jij nog hoe het was toen jij net voor jezelf begon? Misschien zit je wel midden in die periode. Je maakt bijzondere, leuke en frustrerende dingen mee bij de start. Gelukkig ben jij niet de enige, dus je kunt veel van andere zzp'ers leren.
Robin Blenderman is afgelopen januari zijn eigen timmerbedrijf gestart. Heeft hij beginnersfouten gemaakt? En waarom is hij eigenlijk voor zichzelf begonnen? Je leest het in dit interview in VrijeStijl, hét online magazine voor zelfstandig professionals.

 

     

 

Lees ook…

Een droombaan in televisieland of starten als zelfstandig coach?

Hij heeft een baan in de televisiewereld waar velen van dromen. Maar niet lang meer. Ivor Beem (1978) is keihard bezig zíjn droom na te jagen: voor zichzelf beginnen als coach. 2015 is voor hem het jaar waarin hij afscheid neemt van de wereld van tv om zijn eigen bedrijf op te bouwen. Een enorme sprong in het diepe.

‘Ondernemer dankzij mijn opa’

Pionieren, dat zit Christel Derkx (35) in het bloed. Ze is geboren in het Limburgse Ysselsteyn, een dorp dat in 1921 door de eerste bewoners met blote handen ontgonnen is. In haar jeugd woonde ze daar op de Pioniersstraat. Twee jaar geleden is ze zelf gaan pionieren, door haar eigen bedrijf te starten.

Boomhutten, tuinhuizen & een taartjestruck

Boomhutten bouwen en er nog geld mee verdienen ook: dat doet creatief timmerman Valentijn Hutte (37). Hoe maakte hij van zijn hobby zijn werk?
VrijeStijl magazine staat vol met inspirerende en entertainende verhalen voor zelfstandig ondernemers.

ZZP Servicedesk is het online platform van ZZP Servicedesk.nl B.V. © 2014-2019. Alle rechten voorbehouden. Lees voor gebruik graag onze algemene voorwaarden en website disclaimer