Gezond en snel recept: noedelsalade met gamba's en mango

Een perfect gerecht voor drukke ondernemers
Als ondernemer kom je vaak tijd tekort. Schuif je daardoor vaker een diepvriespizza in de oven dan dat je een gezonde maaltijd op tafel zet? Nergens voor nodig.
Kok Daniel Lansbergen laat jou zien hoe je binnen 15 minuten een voedzame en lekkere maaltijd op tafel kunt zetten. Je hoeft danzij zijn recepten nooit meer naar een magnetronmaaltijd te grijpen. In VrijeStijl, hét magazine voor zelfstandig ondernemers, laat hij je zien hoe je deze heerlijke noedelsalade met gamba's klaarmaakt.
 
 
 
 

Lees ook…

Werken als kapper: zelfstandig of in loondienst?

Veel beroepen kun je zowel als zzp'er als in loondienst uitvoeren. Wat zijn nou de verschillen? En welk voordeel heb je als je zelfstandig bent in dat beroep?

Stiekem je telefoon checken en daten op het terras

Als ondernemer is de scheidslijn tussen werk en privé heel dun. Zeker als je zzp'er bent. Hoe is het om een relatie te hebben met iemand die zelfstandig ondernemer is?

5 manieren om geld te besparen als zzp'er

Niemand wil meer geld uitgeven dan nodig is. Hoe kun je als zelfstandig ondernemer geld besparen? Je leest het in magazine VrijeStijl.
VrijeStijl magazine staat vol met inspirerende en entertainende verhalen voor zelfstandig ondernemers.

ZZP Servicedesk is het online platform van ZZP Servicedesk.nl B.V. © 2014-2019. Alle rechten voorbehouden. Lees voor gebruik graag onze algemene voorwaarden en website disclaimer